söndag 24 februari 2013

Litet badrumspiff,

Fast söndagen lockade till utomhusvistelse med dropp i stuprännan och fågelkvitter har jag snällt fått hålla mig inomhus. Säsongsförkylningen verkar nämligen även ha hittat till oss och jag känner mig rejält täppt i näsan. Eftersom de senaste veckorna har bjudit på rikligt med aktiviteter utanför hemmet, så passade jag på att städa litet inomhus istället.

Jag har länge beundrat de fina förpackningarna från L:A Bruket och eftersom flaskorna nu dykt upp i favoritaffärens hyllor, så tänkte jag ju unna mig litet fint till badrummet. Städningen känns ju med ens mycket trevligare om man har något fint att plocka fram. Som belöning för slitet liksom.

Hoppas ni kunnat njuta mera av söndagsvädret än jag. Ha en fin start på veckan och för alla sportlovsfirare håller jag tummarna för vackert väder i veckan. Ha det gott!

3 kommentarer:

monica sundvik sa...

Det är alltid trevligt med något nytt och det behöver inte vara något stort.
Fint väder har vi faktist fått njuta av. Vi har vinterledigt med min man inkommande vecka hoppas vädret fortsätter så här. Hoppas din förkylning ger med sej.
Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

Anna-Lena sa...

Citrongräs låter som en fräsch doft och förpackningen är riktigt snygg. Krya på er!

Lyckoslanten sa...

Vi köper också de där flaskorna som tvål. Jag är glad att slippa förkylning på lovet. Tur i oturen får du vara hemma och inte behöver ligga sjuk i hög feber i nån fjällstuga. Krya på dig och städa lugnt! ♥