söndag 2 juni 2013

Sten på sten,

Medan jag beundrar alla vackra bilder på blommande växter, terasser, uterum och avkopplande platser som finns på alla bloggar nu blickar jag ut över realiteten på vår egen gård. Skönheten och avkopplingen lyser med sin frånvaro. Arbetsläger är kanske ett begrepp som bättre beskriver verkligheten där.

Eftersom den envisa förkylningen som hållit mig sällskap i flera veckor äntligen beslutit sig för att flytta vidare har helgens program bestått i att plocka sten. Eftersom regnet stod som spön i backen inatt var dagens uppgift extra rolig när marken hade förvandlats till lervälling.

Får vi till stånd en gräsmatta denna sommar kommer ni att finna mig på terassen med en paraplydrink i handen resten av sommaren. Får vi till en gräsmatta skall jag inte lyfta ett finger (eller en sten) mera under denna sommar. Jag lovar!

Ha det gott kära ni och njut av allt det vackra!


3 kommentarer:

alegni sa...

Kom ihåg att alla andra gårdar också varit lervällingspölar i begynnelsen. :)
Er kommer att bli så fin så i slutändan!
Kram

Anna-Lena sa...

Stenar hade vi vår beskärda del av för några år sedan, så jag vet precis vad ni kämpar med. Håll ut, det blir nog fint till slut! :-)

Anonym sa...

Allt kan inte bli klart på en gång,de ser ut att bli riktigt fint de här redan,måste komma ut och kolla var denna stenmur finns.
Moster B.