söndag 15 december 2013

Helgprojekt,

De flesta blogginlägg handlar om julen den här tiden på året och visst går mycket av förberedelserna i julens tecken nu och man kan väl säga att julen är den ultimata målsättningen för ett av mina projekt denna höst.

Redan tidigare i höst började jag nämligen fixa upp ett gammalt vitrinskåp. Så värst länge kunde det väl inte ta att piffa upp det tänkte jag då. Efter en intensiv höst fylld med långa jobbdagar och småfolk med rinnande näsor, så är jag benägen att tycka att projektet tagit längre än beräknat att slutföra. Men skam den som ger sig och nu är det klart.

Det har gått åt en hel del både tejp och tålamod att förbereda själva målandet som ju är den roligaste delen av jobbet. Med facit i hand hade det kanske gått lika bra utan tejp om man bara hade skrapat glasen ordentligt efteråt med glasskrapan. Får kanske testa den metoden nästa gång.

Mörkret hann falla innan jag var klar, så slutresultatet får ni se en annan dag.

Nu är det inte länge kvar till jul. Ha en fin vecka!

2 kommentarer:

Kotilan Riikka sa...

Hei, kävin jo täällä vierailulla heti silloin kun tavattiin in real life, mutta hoksasin etten jättänytkään mitään viestiä, kun sen kirjoittaminen jäi kesken :) Pitääpä lueskella sun juttuja taaksepäin ihan ajan kanssa!

Iloista joulunaikaa sinulle!

Hanna sa...

En riktigt God Jul!
Kram
Hanna