söndag 26 oktober 2014

Bloggträff med god eftersmak,Dagarna bara rusar ju iväg och jag blickar tillbaka till förra söndagen, då jag hade nöjet att vara på bloggträff hemma hos Anna-Lena med ett gäng andra inredningsbloggare från trakten. Det var hur roligt som helst att träffa detta gäng med härliga damer och utbyta tankar om inredning och annat intressant i livet. Även om mitt bloggande gått på sparlåga en tid betyder det ju inte att intresset för inredning eller för att umgås i gott sällskap skulle ha minskat. Nej då.

Då många av oss hade hem och inredning som gick i vitt för ett par år sedan, kunde vi nu konstatera att den svarta färgen kommit med besked i såväl hem som klädsel. Konstigt egentligen, att man vill klä sig mörkare nu när det blivit så mörkt ute. Speciellt idag när vi ställt om till vintertid märker man hur fort det blir mörkt på kvällen. Man njuta av tända ljus och fina tändsticksaskar för att hålla humöret uppe istället.


Det vackert dukade festbordet dignade av godsaker på bloggträffen och alla fick även med sig varsin goodiebag hem. De innehöll fröjd för både mun och öga, så njutningen varar nog ett bra tag framöver. Ett varmt tack till alla som var med på träffen och tack till Anna-Lena som bjöd in oss till sitt vackra hem. Hoppas att vi ses snart igen.

Kika gärna in i de andra damernas bloggar för inspiration och bilder från träffen:


God mat, goda vänner och ljusa minnen lär nog behövas nu för att ta oss några veckor framåt mot den annalkande jultiden. Jag önskar er allt gott i höstmörkret!

5 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Ja det var så trevligt att träffas och kanske dröjer det inte så länge innan vi ses igen :)
Ha en fin vecka!

Lyckoslanten sa...

Så roligt att få titta in här hos dig igen!
Tack för trevligt sällskap på bloggträffen och vem vet så träffas vi snart igen! ♥︎

Seralias Stuga sa...

Tack för sällskapet! Ja, kul hade vi! Hoppas vi ses snart igen!

Anonym sa...

Det var en lyckad träff så nu ser vi fram emot nästa!
Tack för senast! Ha det bra!
A-C

alegningela sa...

Hoppas vi ses snart igen!