söndag 9 november 2014

Värdefulla dagar,

Veckan har kommit till sin ände och det är dags att avrunda ännu en trevlig helg. Vi har firat både ett som annat i helgen och det är med värme i hjärtat som jag blickar tillbaka på de dagar som gått. Att samlas med sina nära och kära känns allt mera värdefullt ju äldre man blir. Man blir liksom mera medveten om att inget är en självklarhet här i livet och att man skall ta vara på alla stunder man får tillsammans.


Under hösten har sonen åtskilliga gånger bjudit familjen på stående frukost, så istället för att bjuda på middag eller kaffe så bjöd vi in till frukost för att fira fars dag idag. Det var synnerligen uppskattat av alla besökare.


Sonen som redan har vanan inne dukar fram allt på köksbänken, precis som vid en hotellfrukost. Man tar bricka, mugg, glas, dricka, ätbart m m i given ordning. Råkar något fattas så är det bara att hojta, så serverar han till bordet. Man hoppas att hans intresse för just detta koncept skall sitta i riktigt, riktigt länge!


Mätta och belåtna tog vi oss sedan an den gråmulna novemberdagen. Nu när vi snart närmar oss mitten av november kanske vi snart kan börja knapra på julförberedelserna... Man börjar nästan längta nu.

Jag önskar en en riktigt bra vecka! Kom ihåg att en ordentlig frukost ger en god start på dagen!

4 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Lyxigt värre! Låter nog som en blivande hotelldirektör :-)

Livet på Vestergård sa...

Härligt med "hotellfrukost" ! Javisst är det värdefullt att få samlas med familjen och släkten.

alegningela sa...

Det låter underbart!

Lyckoslanten sa...

Men så trevligt! Låter verkligen lovande det där. Vilken meningsfull och uppskattad uppgift och visst är firardagar viktiga! ♥︎