fredag 18 maj 2012

Lördagssysslor,

Lördagar spenderar vi oftast med att köpa in diverse material som behövs på bygget. På väg till järnaffären förra veckan fick jag maken övertalad att ta en omväg via Quriosa som hade Vintage Day. Det var ruskigt väder på morgonen, men på dagen tittade solen fram en stund och då passade det bra att ta en liten åktur.

Solen sken på den vackra gårdsplanen när vi kom och där hade man öppnat dörren till en ny liten bod.

Bland vintagegrejerna kunde man beundra de gamla sängarna som står i boden. Härligt att de fått stå kvar, fast jag undrar just om det är värst bekvämt att sova i dem?

Gårdsboden var fylld med nyheter till trädgården. Charmiga korgar, krukor och fågelburar. Allt det där "lilla extra" man kan behöva till balkongen eller trädgården.

Ute på gårdsplanen hade man ställt fram bord där unika vintagefynd trängdes i vårsolen. Jag gick snabbt förbi bordet med glasföremål. Det finns en viss svaghet för sådana...

Det jag slås av när jag besöker Quriosa, är den härliga stämningen som råder där. Där bland de vackra gamla byggnaderna och den mysiga trädgården så känns det som tiden skulle stanna upp för ett ögonblick. Härligt!

Imorgon är det lördag igen och vi skall verkligen hoppas att solen bjuder på sin närvaro igen. Det har minsann varit regnigt och ruggigt i veckan. Vi jobbar på högtryck med byggandet nu så imorgon blir det nog ett besök till järnaffären igen och sedan det sedvanliga städjobbet på bygget.

Jag önskar er en riktigt mysig helg!

3 kommentarer:

Ewa`s Galleri sa...

Mycket fina saker
Ha en riktigt skön lördag

StrandviksVillan sa...

Hoppas jag tar mig dit nångång också!

Ha en lyckad städdag på bygget! Fint väder har ni fått.

Hanna sa...

Så mycket fina saker.
Ha en fin kväll!
Kram
Hanna