söndag 13 maj 2012

Vi har firat morsdag,

Klockan 5:20 i morse dängde någon till mig med ett kort och ett paket när jag sov min djupaste Törnrosasömn. Då tyckte sonen att vi kunde inleda firandet. Jag var inte riktigt inne på samma linje utan tänkte mig mera ett scenario där jag vaknar pigg och utvilad till den ljuva doften av nybryggt kaffe på sängen. Nåväl, med småfolk i huset blir det inte riktigt som man tänkt sig alla gånger, men vackert så. Dagen kom ju att bli underbart solig och vacker och vi fick njuta av både mor- och farföräldrars sällskap. 

Nu väntar ännu en vecka med mycket arbete med husbygge och litet andra utmaningar. Jag avrundar iallafall den här vecka med ett leende på läpparna och hoppas att alla ni som firat mors dag idag också har haft en riktigt fin och minnesvärd dag. Ha det gott!

4 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Ja det kunde ju varit en fin present att få sovmorgon också :)Men för barn brukar det vara spännande det här med att få fira. Fin present fick du ser jag.
Kram Kicki

alegni sa...

hortensian verkar vara årets morsdagsblomma. :)
det var en abrupt start på morsdagen, men huvudsaken att det blev en bra dag!
kram

Lyckoslanten sa...

Visst saknar jag när sönerna kröp upp i sängen på Morsdag! ;o) Eller så är det rätt skönt att få sova ut. Allt har sin charm under livets alla skeden!
Hoppas att allt går väl med bygget! ♥

Hanna sa...

mysigt.
Nu fungerar äntligen min gamla blogg, så Välkommen att titta in, om du vill.
Kram
Hanna