tisdag 7 maj 2013

Dagens energikick,


Ja det kan man nog säga att företagarna Malena Björndahl och Kalle Ulff stod för denna soliga majkväll när de berättade om sina företag Malenami och Middag Group. Begrepp som kreativitet, nytänkande, drivkraft, målmedvetenhet, energi och mod far genom mitt huvud medan jag lyssnar på deras föredrag. Tänk att vara så ung och våga så mycket. Våga tro på och förverkliga sina drömmar. Det är verkligen fint. Ödmjukheten är en annan sak jag reflekterar över. Ingen av dem verkar ta framgång förgivet utan betonar att det ligger hårt arbete bakom allt.

Jag är verkligen glad att jag tog mig tid att fara iväg på föreläsningen. Full i skratt kunde jag konstatera att det finns vissa likheter mellan Kalle och vår son (som för övrigt bara tindrade med ögonen när jag kom hem och berättade att Kalle startade sitt första företag som åttaåring) och bara att få träffa Malena och höra om hennes drömmar och visioner är ju en upplevelse i sig. Det blev många intryck att smälta idag.

Nu är det nog dags för andra sorters drömmar. Sov gott!

2 kommentarer:

Linnéas butik sa...

Jag vet inte vem Kalle är men Malenami vet ju alla. Henne skulle jag gärna lyssna på bara för att det är så roligt att hra på människor med visioner och ännu kan förverkliga dem.
Linnéa

Christina sa...

Jag hade helt missat att hon skulle föreläsa i Vasa. Skulle vara så roligt att få höra på henne. :)