måndag 10 mars 2014

En strimma ljus,


Som det varit mörkt de senaste månaderna. Efter en regnig och stormig fredag, blev man riktigt överraskad att vakna upp till solstrimmor på väggen på lördag. Det var inte fy skam det. Inspirationen att fotografera har lyst med sin frånvaro under vintermånaderna men nu när det blir allt ljusare på dagarna känner man att inspirationen vaknar till liv igen.


Riktigt inspirerande var det också att vara på bloggträff i helgen. Jag hade förmånen att träffa ett gäng med inredningsbloggare från Österbotten i lördags över litet god mat och det satt verkligen guldkant på veckoslutet. Kika gärna in på deras bloggar för mängder av inspiration:


Tack till er alla för gott sällskap och ett extra tack till Anna-Lena som ordnade träffen. Hoppas att vi ses snart igen!

5 kommentarer:

CAISA K. sa...

Javisst är det för härligt när ljuset återvänder.
Och just det här när solen kastar sina strålar på väggarna hemma,
tycker jag är så vackert.
Glad blir man.

Tack för senast, det var roligt ♥

Linda sa...

Tack själv, det var så roligt så! Känner att man alltid får en liten ny kick både med bloggande och livet i allmänhet då man träffar andra likasinnade! :)

Önskar dej en fin vecka!

Livet på Vestergård sa...

Tack själv! Visst är det härligt med solen, man får genast lust med så mycket :)

Anna-Lena sa...

Visst är det härligt med allt ljus! Otroligt vilken skillnad det är att åka till jobbet på morgnarna nu jämfört med för några få veckor sen. Så roligt att alla verkade ha fått energi och inspiration av att träffa varandra på bloggträffen, det måste vi absolut göra om! :-)
Ha en bra vecka!

StrandviksVillan sa...

Det var så trevligt att träffas!
Jaaa, härligt med ljuset, man blir piggare och mer inspirerad