söndag 15 januari 2012

Tack och adjö,

har vi nu sagt till julen. Igår åkte granen ut och tomtarna fick lägga sig i sina lådor i väntan på att få komma fram i ett nytt hus nästa jul. Jag har tittat igenom högen med julkort en sista gång och beundrat de allra vackraste.

Vi har beundrat speldosan med snöfallet en sista gång och det var ju lämpligt med tanke på snöstormen som härjade ute igår. Det var mycket mysigare att beundra snöfallet inomhus faktiskt.

Vi är ju väldigt inne på att bygga hus just nu och då kan det ju faktiskt kännas litet kul att få riva ett också. Så värst dammigt var det inte heller så det var helt ätbart.

När det kommer till mat, så har barnen helt olika smak och tycke. Sonen meddelade att han inte ville ha några karameller. En annan liten fröken däremot, mumsade i sig karamellerna men lämnade själva pepparkakan åt sitt öde.

Idag har vi haft mät- och planeringsdag på bygget och just nu känner jag mig nästan snurrig av alla funderingar. Åh, så det vore skönt att ha allt planerat snart...

Ha en skön söndagskväll! 

5 kommentarer:

lyckobo sa...

Huh,trodde redan att du sa tack och adjö till oss, och skulle sluta blogga! Inte skrämmas på detta viset, haha! Skönt att slänga ut julen på ett sätt, snart får man plocka fram våriga nyanser igen, men ännu ett tag är det bara murriga vinterfärger som gäller hos oss..
Ha det gott!

Lyckoslanten sa...

Du skrämdes litet med rubriken så jag fick rusa till, men sedan andas ut!
Det var jätteskönt att bli klar med bortstädningen av julen. Jag förstår att du vill bli klar med allt planerande! Ha det så gott! ♥

Anna-Lena sa...

Ja, jag tänkte precis samma sak som de andra som kommenterat! Tur att det bara var julen du sa adjö till, den saknar vi inte speciellt mycket :-)

Anonym sa...

Du har tydligen skrämt upp alla....Hann själv tänka varför skall du nu sluta!!!
Moster B.

sagaulla sa...

För mig är det en sorgens dag när jag nu plockar ner alla vackra adventljus som lyst i vart fönster. Tomtarna fick vila i förrådet detta år!
Men ute är det ljust och en fågel kvittrade så vackert för mig!
Nu tar vi emot våren!