fredag 13 januari 2012

Tjugondag Knut,

...dansar inte julen ut. Julgranen får snällt stå kvar tills imorgon då mannen är ledig från jobbet. Det är nämligen han som får se till att granen kommer in - och - ut ur huset. Sonen väntar mest på att få hugga tänderna i pepparkakshuset. Hoppas att vi inte får dammförgiftning av att äta det!

Ute är det världens snöstorm, så vi myser inomhus idag. Jag försöker hinna att skissa litet på köks- och hjälpköksinredningen med varierande framgång. Chokladkakan som vi bakade igår gjorde stor succé och sonen fick glada hälsningar av tanterna som fick smaka på den. Och gissa vad? Jo det lämnade en liten bit åt oss som vi får mumsa på till eftermiddagskaffet (eller tripkaffet som vi kallar det). Just perfekt en insnöad dag som denna!

Snörikt eller inte, så önskar jag er en mysig helg!

5 kommentarer:

alegni sa...

sover e på bilden, eller? skön stil, hursomhelst. :)
här vankas det lyxig choklad i kväll. gubben hade fått en försändelse från hovleverantören haga chokladd i dag. can't wait!
skön helg!

En vacker vardag sa...

Jep, hennes favoritställning och idag somnade hon på mitt nattinne :-) Hovleverantör för choklad - det låter bara för perfekt! Önskar er en njutbar kväll!

Livet på Vestergård sa...

Gillar ditt förra inlägg! Tänker på filmen Pay it forward som verkligen får en att tänka till.
Ha en fin helg. Kram Kicki

Anonym sa...

Härlig sovställning.
Lite pepparkakas damm,hör till,man blåser bara av de värsta.
Moster B.

Anonym sa...

Om jag lyder och kollar de som är märkt med rött och ändra då gick de fram därför måste jag skriva pepparkakas.
Moster B