torsdag 12 april 2012

Att känna sig golvad,

Ja så kunde jag nog beskriva hur jag känner mig just nu. Tusen järn i elden som pockar på min uppmärksamhet och med varierande framgång försöker jag hålla näsan ovanför vattenytan. Tyvärr blir bloggen alltjämt lidande. Jag hinner knappt fotografera, än mindre flytta över bilderna till datorn och allra minst arrangera och bearbeta bilderna. Tråkigt tycker jag själv, men så är det just nu.


Påsken gick i arbetets tecken och vi städade både hemma och på bygget. Dessutom hade vi den delikata uppgiften att välja golv. Det var inte det lättaste kan jag säga. Vi la ut en massa olika provbitar och jämförde dem i olika ljus. Vi sållade och plockade i dem och till sist stod valet mellan två olika alternativ.


Till slut föll valet på den närmast väggen. En klassisk ekplanka som är vitmattlackerad. Det skall bli så spännande att se den på en större yta. Hoppas, hoppas det blir bra!

Jag önskar er en skön avslutning på veckan!

13 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Gillar rubriken på inlägget, den var lite finurlig. Men jag gillar inte att du känner dig så! Du får ta och försöka varva ner lite nu, även om jag vet att det är svårt. Som sagt, en kaffekopp hos oss ska du boka in snarast möjligt. :-)

Golvet ser fint ut. Hoppas jag får se huset "live" snart igen!

Camilla sa...

Golvet blir säkert bra, ser fint ut :) Ni är i en rolig fas nu då ni får börja plocka in alla de materialval ni gjort! Trevlig helg!

Anonym sa...

Skönt nu vågar jag komma!<3
Moster B

Lyckoslanten sa...

Allt har sin tid som jag brukar citera. Nu är barnen och bygget det viktigaste! Jag hann inte ens se åt en blogg under påsken när mina skäggiga söner var hemma! ;o)
Så roligt för er att få se resultatet sen! ♥

StrandviksVillan sa...

Det blir garanterat fint!
Härda ut nu!

kramkram!

Louise sa...

Ja så är det ibland - att tiden inte räcker till. man måste välja att göra det som känns viktigast ;) ha det gott!

Anonym sa...

Hej! Vi håller på och bygger hus och nu är även vi i golv-väljar fasen. De provbitar vi har hemma är väldigt lika era! Så nu blev jag jättenyfiken på vad det golv som ni har valt heter? Det golv som vi lutar åt är Kährs Ek Novou White. Jätte roligt att få följa er!
// Elin J

alegni sa...

jag hoppas vattenståndet sjunker så du slipper kämpa för att hålla dig över vattenytan!
bra val med golvet där!
kram

En vacker vardag sa...

Tack för era värmande kommentarer!

Elin: Vårt golv kommer från Parador här:
http://www.erikoisparketti.fi/PARADOR-Trendtime-4-Tammi-arktis-1-sauva-mattalakattu-parketti.html
Lycka till med golvvalet!

Anonym sa...

Hej!

Hittade din blogg via google. Jag undrar vad det är för karttapet ni har intill panelväggen (i ett äldre inlägg)? Har letat efter en karttapet men inte hittar någon snygg men er är jättefin!

Mvh Johanna

En vacker vardag sa...

Hej Johanna!

Roligt att du hittade hit! Karttapeten heter Ferdinand och kommer från Sandberg. Jag skrev mer om den i dethär inlägget:
http://envackervardag.blogspot.com/2011/07/allrum-i-new-england-anda.html
Lycka till med tapetvalet!

Anonym sa...

Tack snälla!

Johanna

Anonym sa...

Tack för svaret! Då ska jag ta en kik på det! /Elin