torsdag 20 december 2012

Paketinslagning,

Raska fötter springa tripp, tripp, tripp
Mamma har så bråttom klipp, klipp, klipp...

Ja det blir långa kvällar såhär inför julafton. Man får snällt vänta tills de små juvelerna gått och lagt sig innan pysslandet med julklapparna kan börja.

Att slå in julklappar tycker jag är riktigt roligt, men den begränsade tiden gör att det inte blir så stora utsvävningar i utförandet. Ett enkelt och snabbt sätt är ju att slå in klapparna i vackra papperspåsar.

Jag använder ofta ganska enkla påsar, men kompletterar gärna med ett vackert band eller en bit spets och en fin etikett.

Nu börjar det mesta vara klart inför helgen, men något blomsterarrangemang hade jag tänkt lägga ihop ännu. Det har ju snöat massor de senaste veckorna, så jag tror jag stryker tanken med att samla material från naturen och gör det bästa av det jag redan har.

Det börjar ligga spänning i luften nu känner man och barnen räknar ivrigt de sista morgnarna fram till julafton. Det är så roligt att uppleva deras väntan på julen. Er önskar jag en stämningsfull inledning på helgen!

8 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Vackra påsar! Jag hade TÄNKT göra fina paket i år, men det stannade vid blotta tanken :-) Eller fina är de nog ändå, men helt ordinära med julpapper och snören.

Gugis Pärlor sa...

Wow.. snygga paket! Enkla metoder är oftast de bästa! Jag har också börjat gilla påsar just därför ;O) Glädjen i barns ögon är bland det finaste man kan uppleva! Ha det gott!

Kram Gugi

Livet på Vestergård sa...

Jag övergick till påsar i slutet av paketerandet. Det går verkligen så mycket snabbare och riktigt snyggt blir det också.
Hoppas att du och din familj får en riktigt lugn och skön julhelg!
Kram Kicki

Hanna sa...

Tittar in för att önska dig en riktigt GOD JUL.
Kram
Hanna

alegni sa...

Tack för senast!
Fina paket hos er. Jag tycker jag lyckades riktigt bra i år jag med. :)
Nu är nästan all julmat fixad, och lugnet sänker sig... förutom att jag ska iväg för att kolla mamma ännu en gång i dag. Hon är lite sämre igen.
:(
Kram och god jul till er alla!

lyckobo sa...

Oj wow så vackra paket!!! Beundrar alla er som lägger ner extra tid på dem! Fina ett ge och få...

En riktigt God Jul till dig!

Lyckoslanten sa...

Vilka fina paket du gör! Jag smyger på med mina tunna paket som enligt vad jag har förstått av önskelistorna att döma händelsevis om det 'är nödvändigt med paket får innehålla money, money... ;o)
Ha en riktigt skön jul! ♥

Creative Momone sa...

Jag önskar Dig en God Jul!
Du har gjort så fina inspirerande paket och påsar...kanske man hinner ännu? ;)
Nanne