onsdag 9 januari 2013

Vinterlandskap,

Jag hoppas att ni har haft en riktigt fin start på det nya året! Vi inledde med att ha förkylning i familjen, men vi hoppas kunna lämna den bakom oss så småningom. Julen har vi också börjat lämna bakom oss och en del av julpyntet har blivit passerat till sina lådor, i väntan på nästa jul. Med några undantag då, bl a ett vinterlandskap som jag gjorde i barnens rum.

Jag kan helt enkelt inte förmå mig att ta bort det söta lilla rådjuret som ligger där och blickar ut över rummet.

Eller att plocka den den kloka ugglan som blickar ut över de andra djuren från sitt träd.

För att inte tala om hur ensam kaninen skulle känna sig om vi tog bort igelkottarna och resten av vännerna. Så de får nog stanna kvar uppe på hyllan ett tag till tror jag.

Idag är det kanonfint väder ute och jag passade på att ta en liten promenad i solskenet. Vet ni vad? För ett ögonblick kände jag faktiskt solen värma min kind. Nu får vi härda ut med mörkret ett litet tag till, så märker vi nog snart att vi faktiskt går mot ljusare tider. Tills dess njuter vi av vinterlandskapen visst? Såväl ute som inne!

4 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Låt du djuren vara kvar dom är nog bra som dom är ,sol verkar det bli flera dagar nu ,kram Nette

Gugis Pärlor sa...

Senast solen var framm tyckte jag också att solen värmde... inbillning? Skönt att ljuset återvänder. Fint landskap både ute och inne hos er!

Kram Gugi

Anna-Lena sa...

Absolut får de söta djuren stå framme ännu ett tag. Vi har några liknande, bl.a. en vit, glittrig isbjörn och den fick nog lämna kvar på hyllan när jag plockade bort julpyntet. Det är skillnad på julpynt och vinterpynt :-)

sagaulla sa...

Skräm ej bort de söta djurena nu! Låt dem få vara kvar tills jag kommer så jag får hälsa på dem!