fredag 28 oktober 2011

Helgens tidningstips,

Eftersom jag redan har bekänt att jag har dille på tidningar, så kommer det väl knappast som en överraskning att jag utökat samlingen med ännu en ny tidning. Ett riktigt välkommet tillskott i tidningshyllan, nämligen en ny scrap- och pysseltidning. Dem hittar man inte för många av i hyllorna, åtminstone inte i Finland.

För tillfället ligger alla mina pysselgrejer nerpackade i lådor och jag tänker inte öppna dem förrän mitt hobbyrum står klart i huset, men det hindrar ju inte en från att insupa litet inspiration. Tidningen känns fräsch och fotona samt innehållet är inspirerande - så jag kan varmt rekommendera tidningen åt andra pysselmyror. Speciellt inför julen brukar det ju vara kul med litet pysseltid.

Nu skall jag avrunda en mycket lång och tung vecka med litet Idolglamour. Ha en skön helg på er!

9 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Säkert en inspirerande tidning. Jag håller ett öga på Idol oett öga på datorn i kväll :)
Ha en skön helg!

Så Vitt Jag Vet sa...

Tack ännu en gång för den jätte fina skarfen...Den är helt ljuvlig ...
Tidningen du visar hamnade oxå i köpkärran här i veckan !
Ha ett skönt veckoslut !
Kraam
Sanne

Anna-Lena sa...

Jag blev förvånad då jag såg tidningen på Sten´s här i byn! Bläddrade snabbt i den och konstaterade att jag knappast ändå kommer att ha tid att pyssla nåt på ett tag, så den fick ligga kvar i hyllan. Men fin såg den ut! Och det är ju mycket positivt att det äntligen går att få tag på en svenskspråkig scraptidning här!

Hanna sa...

Den tidningen har jag inte sett.
Ha en fin helg!
Kram
Hanna

Camilla sa...

Också jag råkade få ögonen på den tidningenn för någon dag sen. Jag köpte den inte men den var verkligen ett positivt tillskott till tidningshyllan! Ha en skön helg :) Här har storasyster fått feber ikväll så det blir en lugn helg1

Lyckoslanten sa...

Den tidningen ska jag spana efter! Det finns så många jultidningar i hyllorna nu så jag blir alldeles trött!
Ser att du har gjort om litet här i bloggen.
Ha en skön dag! ♥

Min Naturliga Sida sa...

Köpte den tidningen igår och GILLADE den mycket ! Fina bilder och många härliga ideér, speciellt scrap-ideér ! Sköna lässtunder !

Hanna sa...

Om du vill får du gärna titta in på min lilla tävling hos mig.
Kram
Hanna

alegni sa...

jag kom precis hem med lanttuliivi och tove. ska insupa lite stämning ur dem eftersom den inte gett sig till känna än. det är ovanligt att inte hela min kropp pirrar av julkänsla så här års!