fredag 14 oktober 2011

Sötaste sött,

Undrar om bloggen håller på att bli en riktig gottisblogg? Först glass och nu godis. Fast godis är väl ett passande tema nu när vi har veckoslutet framför oss igen. Då får man väl njuta litet extra.


Jag är dessvärre svag för fina burkar och när jag såg denhär ljuvliga burken på Säde, så gick det bara inte att gå ut utan den. Fudgen den innehåller (ja det finns faktiskt några kvar ännu) är väldigt söt, på gränsen till för söt, men sötast är nog burken. Den kommer att passa fint i mitt nya kök eller kanske i barnens blivande lekstuga.

Ha nu ett riktigt skönt veckoslut och njut av något du tycker är sött! Själv skall jag passa på att fly vardagen för ett tag och göra en liten utflykt.

4 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Det var en riktigt söt burk! Jag börjar få grym Säde-abstinens, har inte varit dit på flera månader. Tror bestämt jag ska göra ett besök där imorgon. Ha en skön helg!

Livet på Vestergård sa...

Det börjar bli dags för ett Säde besök även för mig :)
Ha en fin fredag!

vi i villa ville kulla sa...

Ja det klart att man ska få njuta av lite godis till helgen!!!!
Fina burkar med godis i...
Passar på att önska dej en mysig helg..

Kramkram Lotta

lyckobo sa...

Borde nog nångång slippa till Säde... Så söt burk, och klart att man måste njuta av helgen med lite gott! För mig blir det mörk choklad, det bästa som finns!
Skön helg!