söndag 2 oktober 2011

En helg fylld av drömmar,


Ni trodde väl inte att jag gått och glömt er fast det har varit litet tyst i bloggen denhär veckan? Ingen risk, dagarna har bara varit fyllda med byggande, halsont och annat som hållit mig fullt sysselsatt. Har ni tänkt på hur livet ibland kan bjuda en på slumpmässiga tillfälligheter? Denna helg har varit riktigt drömbetonad för mig. Det började i fredags när jag fick denna ros som heter "Dream".


På lördag kväll när sonen skulle somna hade vi ett samtal om drömmar.
- Vad är drömmar, undrade han?
- Drömmar är rester av de tankar vi tänker på dagen, svarade jag.
- Jag tänker på dig hela dagarna mamma, svarade sonen. Då skall jag nog drömma om dig inatt...
(Här har vi minsann en som vet hur en slipsten skall dras!)


Att skapa ett personligt drömhem, ja det drömmer väl många om. Jag hade nöjet att bekanta mig med ett nytt företag idag som heter My Dreamhome. En väninna hade bjudit in oss till en inredningsinspirerad eftermiddag hemma hos sig där AnnHelen från My Dreamhome presenterade en mängd intressanta produkter för oss.


My Dreamhome säljer kläder, smycken, textiler, mattor samt inredningsprylar. Allt man kan behöva i ett drömhem alltså. Eftersom mitt drömhem (hoppas att det blir ett sådant!) är under konstruktion ännu, så nöjde jag mig med att insupa inspiration och njuta av det goda sällskapet.


Helt tomhänt kom jag dock inte hem. Ett smycke fick jag med mig. En viss liten dam har tittat litet väl hårdhänt på mitt gamla halsband och nu hittade jag en fin ersättare till det gamla.

Hade du något skilt tema för din helg? Nu får vi njuta av det som är kvar av den. Ha det gott!

2 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Mitt tema för helgen var nog i så fall att umgås med vänner och familj. Igår var vi hos svärföräldrarna och idag var jag på samma party som dig :-) Så det har varit en bra helg med enbart skojigt program. Fina bilder du knäppte idag!

Livet på Vestergård sa...

Låter som ett trevligt party ni varit på :)