söndag 20 november 2011

Helg med stjärnstatus,

Denhär helgen går till historien som en av de mera minnesvärda. Den har haft alla de ingredienser en perfekt helg skall ha. Jag inledde den med att träffa inte bara en utan två goda vänner på fredag. Lördagen fylldes förutom av solsken av litet shopping, litet hushållssysslor och hör och häpna: litet pyssel. Det var ju också ett tag sedan sist!
Men skall man fira en alldeles speciell vän, ja då får man nog ta sig tid att knåpa ihop ett litet kort. Kvällen firades nämligen i bästa tänkbara sällskap. Många goda vänner samlade runt ett och samma bord, för att fira en kär vän sedan en livstid tillbaka. Hög stjärnstatus där, säger jag bara.

Att en perfekt kväll sedan åtföljs av en sovmorgon, ja det kommer man nog sent att glömma! Det var nämligen några år sedan jag åtnjöt en sådan senast. Energin som jag fick, ja den brände jag fort med att städa ett förråd hemma och sedan förflytta mig till bygget för att städa där. Men det gjorde jag leende idag!

Jag hoppas att ni alla har haft en njutbar helg! Tänk, nästa helg är det första advent.

7 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Ser att ni gjorde ett experiment med statisk elektricitet där i förra inlägget! ;o)
Låter som en givande helg det där. Väldigt vackert kort! ♥

Livet på Vestergård sa...

Det låter som om du haft en toppenhelg! Nu får jag önska dig en fin start på ny vecka.
Kram Kicki

alegni sa...

tur att nån haft en trevlig helg, min hörde nog till kategorin helger man helst glömmer. i synnerhet söndagen. men man får ju hoppas på bättre lycka framöver. :)
kram

Anonym sa...

Är själv mycket lycklig över en helt perfekt lördag! :) Söndagen var liite trögare och vi missade faktiskt fyrverkeriet för i min killdomineradefamilj vann Chelsea vs Liverpool matchen på TV över raketerna...Men en sväng på torget hann vi med och famlijemys framför TV:n istället då. Låter nog lyxigt med lång natt. Visst känner man sig som ny då man är utvilad - härligt med så mycket energi! Snygg frisyr på lillan också :) E.

Hanna sa...

Låter som en toppen helg.
Kram
Hanna

StrandviksVillan sa...

Låter riktigt trevligt! Man behöver få ladda sina batterier med jämna mellanrum.
Jättefint kort du har gjort! Hmmm... längesen jag har pysslat också, men det är ju så kul när man väl börjar på.

Hahahaha - morgonens goda skratt när jag såg dotterns frisyr i förra inlägget!! Najs!

Ha det så bra!
kram, A-C

Gugis Pärlor sa...

Låter trevligt med en så skön och avkopplande helg.. sånt lever man länge på! Snyggt kort!

Kram Gugi