tisdag 29 november 2011

Krazy i Krasilnikoff,

Det är nog plats att erkänna att jag har gått och blivit litet Krasilnikoff crazy. Jag stormgillar deras produkter och allt skoj man kan göra med dem. Jag känner starkt för naturmaterial just nu och såhär piffade jag upp en krona igår.

Jag tog helt enkelt och lindade fast mossa på kronan för att göra den litet fylligare. Sen la jag litet jord och mossa på ett fat och placerade tre hyacinter på fatet. Jag är allergisk mot hyacinter, så vi kan inte ha dem inomhus men jag hoppas att de överlever på balkongen istället.

Djurfigurer är ju väldigt trendigt just nu, så jag tyckte att den lilla hjorten passade bra mitt i uppsättningen. Uppsättningen står mitt på bordet på vår balkong, så det syns när man sitter inne i soffan. Nu är det bara att vänta och se om det blir några blommor...

6 kommentarer:

Så Vitt Jag Vet sa...

Alldeles underbart vackert du grejat.. Har en krona stående i grovköket, kunde vara ide att klä med mossa.. tack för inspirationen !
Vet du vad jag gjort med en hyasint, jo jag har sprayat den med hårlack och hyasinten har inte blivit större, den ser ut som för en vecka sedan...
Och jag har kunnat ha den inne...
Kraam
Sanne

Livet på Vestergård sa...

Så fint det blev med kronan klädd i mossa! Med det vädret vi har borde ju hyacinten klara sig bra ute.

alegni sa...

blir det sådana resultat av crazynessen, är det ingen fara på taket. ;)

Veronica sa...

Vackert! Skulle gärna ha hyacinter jag med, men se då maken är allergisk. Men amaryllisarna är vackra så det räcker till som kompensation. Jättesöt hjort du har! Själv kör jag med min ZbH renar i jul!

StrandviksVillan sa...

STILIGT!!
Jag tog hem några hyacinter idag - lila!

Ses snart!
kram!

Anna-Lena sa...

Vilken fin uppsättning, gillar speciellt hjorten.