söndag 28 oktober 2012

Första vintersöndagen,

Eftersom vi nu övergått till vintertid, så kändes det verkligen tidigt att stiga upp före åtta idag. Medan dagen sakta grydde utanför fönstret så tände vi ljus inne och började dagen i stillsam takt.

Den första snön som föll i veckan ligger ännu kvar på marken och naturen valde att visa upp sig från sin allra bästa sida idag. Efter en tung vecka kändes det skönt med litet sol på kinderna. Det kändes nästan som en vårdag idag, med efterlängtat solsken och dropp i stuprännorna.

Eftersom det nu var en alldeles speciellt vacker dag så passade vi på att ha pepparkakspremiär också. Extra goda smakade de nog där vi satt i solskenet ute på fårfällen och mumsade på dem.

Nu väntar ännu en utmanande vecka, så det känns extra skönt att ha fått ladda batterierna litet idag. Jag hoppas att ni också har haft en njutbar dag!

2 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Skönt att ni fick ladda batterierna lite under helgen och förhoppningsvis kan ni möta de kommande utmaningarna med lite förnyad energi!

sagaulla sa...


Jag kan se er sitta på varsin fårfäll och mumsa i er pepparkakor och samla på er extra energi för kommande tuffa händelser! Skönt att ni fick den stunden!

Mitt hjärta är hos er hela tiden!