måndag 1 augusti 2011

Benetton F/W 2011-12


Ni som följt bloggen, vet att jag har en förkärlek till Benettons barnkläder. Höstens kollektion har inte gjort mig besviken. Eller egentligen har jag inte kommit så långt som till själva kläderna ännu. Jag är nämligen helt mållös av de underbara bilderna. Eller vad tycker ni?

Sann höstglädje

Klädd för vildmarksäventyr
Naturnära
Höstens trendfärg - lila
Mysigaste jackan i pigg nyans
Tjusigaste hatten och klassisk rutig kjol

Coolaste gänget
För flera bilder klicka här. Kollektionen borde dyka upp i affärerna nu i dagarna. För snart, ja, då står ju dagis/skolstarten inför dörren igen!

Hoppas att ni fått en fin start på den nya veckan!

7 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Jo, verkligen jättefina bilder (om man bortser från de groteskt stora blomsterkransarna en del av barnen har på huvudet) :-)
Kanske inte riktigt vad jag skulle klä på A till dagis, men som lite finare kläder passar de bra.

Gugis Pärlor sa...

Gulliga barn i naturskön miljö... Vem kan motstå det? Benetton har alltid haft kläder i min smak också ;O)

Kram Gugi

Hanna sa...

verkligen jätte fina.
Kram
Hanna

Lyckoslanten sa...

Det är härligt med alla bilder på höstkollektioner nu. Även om jag inte har småbarn är de roliga att se dessa inspirationsbilder! Ha en fin vecka! ♥

Fru Westman sa...

Vilka fina kläder, och bilderna är helt underbara! :)
Lila kommer tydligen starkt i höst!

Kram Linda

Anonym sa...

Lila är en intressant färg! Kanske inte den som är mest pop i garderoben, men eventuellt kommer dit nåt lila plagg i höst. Som variation til det rosa o svarta som tycks samlas där. Tycker det är en färg som även passar på killar. Rätt nyans då. Märkte tidigare då du skrev om lila brillor att jag redan har såna :)
E.

lyckobo sa...

Visst har de härliga kläder! Har nu i sommar köpt t-skjortor åt pojkarna endast från Benetton, mycket snyggare än HM:s "Star-wars" och "Bilarna", och kvaliteten är jättebra!