söndag 28 augusti 2011

Utlottning!


Som jag lovade tidigare, så skall vi fira bloggens ettårsdag tillsammans. Jag kommer att lotta ut en härlig höstsjal bland er bloggläsare. Sjalen kommer från Dolly's Boutique (som nu också finns på Facebook) som är med och sponsorerar tävlingen. Den är av märket Love Forever och går i olika nyanser av brunt.

Vill du vara med i utlottningen? Då lämnar du en kommentar till detta inlägg och länkar till detta inlägg i din blogg. Det går bra att delta även om du inte har någon egen blogg. Du kan kommentera detta inlägg som anonym, men glöm då inte att skriva ut ditt namn och din e-postadress i kommentaren, så att jag kan kontakta dig om du vinner.

Jag vill också att du skriver hur länge du följt bloggen och vad du skulle vilja läsa mera om här i bloggen. Ni läsare som aktivt har kommenterat här under året som gått och som redan är följare av bloggen kommer automatiskt att få två lotter i utlottningen. Som tack för att ni har varit med och förgyllt vår vardag!

Du har till söndag kväll den 11 september på dig att delta. Sedan drar vi en vinnare.

Lycka till!

73 kommentarer:

Anonym sa...

Hej :)
Jag är gärna med i din fina utlottning för jag älskar sjalar och snart är det dags att börja skydda sig från kylan igen.. brrrr.
Jag har följt din blogg ett längre tag men kan inte minnas exakt hur länge. Anledningen till att jag återkommer är att jag gillar ditt innehåll och dina tips kring inredning. Du är en inspirationskälla och ibland är det lite balsam i vardagsstressen att komma till din blogg och läsa och se dina fina bilder. Din blogg ger mig harmoni helt enkelt. <3
Så jag önskar bra mer av det du redan erbjuder !!!
TACK för att du bloggar.

StrandviksVillan sa...

Oooh, vilken vinst!!
Love it! Och vill så klart vinna den :)

Har kikat bakåt här i bloggen och jag kände igen inlägg nästan ändå ifrån starten, men vet inte när jag först kommenterade. Skulle tro att jag hittade hit via Fabriken, eller kanske du kommenterade hos mig först?

Alltid mysiga inlägg här om både inredning och familjeliv. Spännande nu när vi har påbörjat bygget också!

Ha en härlig söndag!
kram, Ann-Christine

StrandviksVillan sa...

... haha, alltså när NI har börjat bygga! Oops!

lyckobo sa...

Nä va härlig vinst, underbara höstfärger!!!! Klart jag är med och slåss om en så fin scarf!
Oj, jag undrar hur länge jag följt bloggen din, kanske ett halvt år? Och så har vi ju kommenterat varandras inlägg rätt ofta också,kul! Er byggdagbok som pågår här på bloggen just nu, tycker jag är så roligt att läsa!
Ha en skön dag i tropiska värmen ;)

Anonym sa...

Vill vinna!!!!:)
Från första början har jag tittat in och kollat vad du skrivit.Du kunde passa till journalist för du skriver väldigt bra.
Moster B.

Anonym sa...

Hei ,mukana aarvonnassa:) Olen seuraillut blogiasi noin vuoden ja olen viihtynyt joka kerta täällä käydessäni !
Riitta Kotipurosta

Lyckoslanten sa...

Vilken trevlig tävling med en sjal som skulle passa mig perfekt! ;o) Jag har nog följt dig nästan från början känns det som!
Länkar från min blogg! ♥

Tinis vita hem sa...

Ljuvlig sjal! Har nog läst din blogg ganska länge :) Har länkat och hoppas på god tur i utlottningen.
kram Tini

Anonym sa...

Åh så fin sjal!Hoppas på tur med en lott.
Britt
britt.jonesig@telia.com

sagaulla sa...

Jag har ganska många sjalar men en till rymms utan vidare i garderoben.
Du vet att jag följt dig hela vägen och är glad över den kontakten jag via den får med er i Vasa.
Ser fram emot ännu ett år med blommor o blader o stenar o bräder o barn o glädje o sorg!

Gugis Pärlor sa...

Hej du! Wow... måste jag säga att jag håller både fingrar och tår för att vinna den sjalen!!? Mitt minne är väldigt ringrostigt men jag antar att det är åtminstone hälften av din bloggtid ;O) Och ert husbygge kan jag inte få nog av... kommer att bli så spännande!

Kram Gugi

Livet på Vestergård sa...

Den vill jag absolut vinna :) Det är precis min färger. Jag får nog säga att mitt minne inte är det bästa men jag har nog besökt din blogg ganska länge. Och precis som flera andra här tycker jag det är väldigt spännande med ert husbygge!
Ha det bra! kram Kicki

Anonym sa...

Hej!
Jag är gärna med i utlottningen. Jag har följt din blogg från starten, men tyvärr dålig på att kommentera. Det gäller alla bloggar jag läser...
Jag läser din blogg för att jag gillar stilen på den, sättet du skriver tilltalar mej och gör mej glad. Jag vill att du fortsätter i samma stil, så kommer iaf. jag att fortsätta vara en trogen läsare :o)

Ha det bra!
Kram/ Karina Haga (karina.haga@netikka.fi)

Så Vitt Jag Vet sa...

Hej ! Vill förståss vara med i din utlottning... Jaaaag vet inte hur länge jag följt din blogg men kansket ett halvt år...
Kraam
Sanne

Camilla sa...

Naturligtvis vill jag ju vara med i utlottningen :) Jag har sällan tur när det gäller lotterier men man kan ju alltid hoppas! Din blogg har jag inte följt så länge men nu när jag hittat den är jag flitigt in och läser och lämnar en kommentar då och då. Gillar framför allt att läsa om bygget eftersom det är så nära oss :)

linda17v@hotmail.com sa...

Jag har kikat in här sen i vintras nån gång. Är gärna med och tävlar men saknar blogg. (Din bakgrund gillar jag annars massor!)

Anna-Lena sa...

Snygg sjal, den vill jag gärna vinna! Och jag vet precis hur länge jag har läst din blogg - ända sedan det allra första inlägget. Jag kollade t.o.m. tillbaka och såg att jag även kommenterade det första inlägget du skrev. :-)

Innehållet i bloggen är helt perfekt som det är. Jag hoppas vi får se MASSOR av bilder från insidan av nya hemmet sen när det blir klart. Inredningsbiten är den del som jag gillar mest i din blogg.

Anonym sa...

Hej! Det är alltid lika roligt att läsa vad du skriver om. Lätt att ta åt sig av både ideér och inspiration. Hoppas du fortsätter i samma stil!
Är förstås också intresserad av den härliga sjalen :)
En följare som hängt med mer än ett år...
E.

Sussu sa...

Hej!

Är gärna med i tävlingen! Det ryms alltid en härlig sjal i garderoben, samma gäller ju tunikor, eller va ;D

Tycker om din blogg så som den är. Nu är det ju roligt att följa med vad som händer på bygget, och väntar på att få se inredningsbilder inne i huset :) Det skulle va roligt att få se på ritningen, hur blev bottenplanen sen egentligen...

Bloggen har jag läst sedan du berättade om den, när kan det nu ha varit... I vintras nån gång? Och är JÄTTEdålig på att kommentera...

Skulle jag vinna har du väl mitt nummer kvar :)

Anonym sa...

Jag vill också vara med:)
Har följt dig ända sedan början. Vi råkade träffas då och du tipsade om bloggen.

Och instämmer emd föregående; bottenplanen skulle vara jätte rolig att se (jag har en obsession med bottenplaner...! :-/). Men jag gissar att du pantar på den...;)

H. Haje

alegni sa...

det är exakt ett år i morgon sedan jag hittade din blogg. det var faktikst riitta som tipsade mig om den. hon tyckte att vi borde hitta varandra :)
jag vill så gärna delta i din fina utlottning. ska till och med länka från min egen blogg denna gång. det är lääänge sedan jag gjort det senast.
kram

Lycka är ~ Onnea on sa...

jag tittar in i din blogg för första gången och passar på att delta i tävlingen. länkar i min blogg.
ska titta lite vidare vad du skrivit.
~marita~

Maria sa...

Jag hittade din blogg alldeles nyss, men är gärna med&tävlar om den fina sjalen! :))
Ska absolut ta mig en närmare titt på bloggen, eftersom inredning är mitt största intresse!

Maria.B.

Hanna sa...

Jag är gärna med&tävlar om den vackra sjalen.
Har inte läst din blogg förut, hittade den bara av en slump! :D Men vill gärna läsa denna bloggen, roligt när man hittar nya!

Hälsn.Hanna

lingon80@hotmail.com

Anonym sa...

Jag är gärna också med i utlottningen av den fina sjalen! Jag har följt din blogg sedan början och är, som många andra här, också intresserad av det mesta du skriver. Speciellt inredning coh husbygge är ämnen som jag speciellt noga lusläser då vi också bygger hus :-) Fortsätt i samma fina takt! H, Linda W

Malin sa...

Hej! Jag vill gärna ha en chans att vinna den underbara sjalen! :)
Jag har tittat in här några gånger och blir alltid lika inspirerad att fixa till det där hemma. Du är en duktig bloggare.

maami83 snabel-a hotmail.com

Anonym sa...

Vilken fin sjal, jag är med. Jag har läst din blogg ca 1 år tror jag. Sabina

Livingroom sa...

Hejsan! Första gången jag kikar in hos dej. Gillar verkligen din blogg. Länkar med bilden och håller tummarna. För vilken härlig vinst du lottar ut!

Creative Momone sa...

Hej! Är förstagångsbesökare, vill naturligtvis vara med och få chansen att vinna den fina sjalen. Gillar din blogg, kommer att länka och fortsätta att följa dig!
Marianne

Catta sa...

Jag har följt din blogg från början! Kanske mer om husbygget och familjeliv?
Länkar i min blogg: http://bloggen.fi/cattas

Inga-Lill sa...

Jag hittade din blogg i somras och gillar blandningen i det du skriver. Mest gillar jag inredning. Vill gärna deltaga i utlottningen med 1 lott,tack. Sjalen är väldigt fin.
Må så gott och Njut av årets alla dagar!

famwarnil@hotmail.com

Monica sa...

Jag har läst din blogg en tid,
men som följare blev det för några veckor sen vill jag minnas...
Tycker om att vara "med" och bygga ert hus ;)

Vi har byggt vårat på tumanhand, endast hjälp med det som man inte får laga själv..
Det var sååå roliga(läs :tunga tider)
men så lyckliga vi är nu i vårat HEM.

Jag vill gärna vara med och tävla om din snygga sjal. Den är superfin!!
Jag länkar till min blogg.
Ha det bra
Monica

Anonym sa...

Tjosan i höstvärlden!
Klart jag vill var med i utlottningen :) Hittade din blogg så sent som idag, rena turen. Hit kommer jag att fortsätta kika in, är själv pyssegalen med många järn i elden så här kommmer jag att trivas. ska ta mig tid att läsa..... Härligt!Ha en fin höst! Johanna Jossalinn@gmail.com

Anonym sa...

hej
fatastisk flot blog - læser den med glæde
med på 1 lod

hellelaerke@live.dk

Anonym sa...

Hej!
Vilken underbar sjal! :)
Jag har läst din blogg nästan från start! Gillar hur du skriver och dina fina bilder. Och din positiva attityd är härlig. Och alltid är det ju roligt att läsa om inredning och barnfamiljer.
h. Linda Forsberg

Lisa sa...

Hej min vän..Har inte hittat till dig förut. Kan ju vara lite svårt i bloggdjungelen. Men nu är jag här och vill såklart gärna delta i din fina utlottning. Har susat runt lite i bloggen och tycker den är jättefin. Men jag tycker faktiskt att man ska skriva om det man själv vill och känner för. Det är väl det som ska beröra. Sen kan man väl skriva om nåt speciellt om någon vill veta nåt extra eller hur. För det är ju till det personliga man dras om man gillar det. Fortsätt vara den du är för det är bra tycker jag...

Kram Lisa

tiiti66 sa...

Jag är gärna med i din fina utlottning. Vilken fin vinst verkligen. Jag har hittat din blogg kanske ett par veckor sedan. Speciellt tycker jag dina bilder, dom är vackra.

Unknown sa...

Hejsan,
vilken härlig blogg du har och jag vill gärna vara med i din utlottning.
Nu har jag kikat runt hos dig, och jag lägger mig som följare, för här var så trivsamt och inspirerande!!!
Länkar i min blogg.
Kram
Nelya

lapappilon sa...

wow! congrats!
please enter my name
I am a follower and will post on my sidebar.
I like your works!
http://lapappilon.blogspot.com/
lapappilon@gmail.com

Hugs
Eva from Serbia

Kirsikka... sa...

Har hittat din blogg via annan blogg.
Är här första gången och gillar vad jag ser.....kommer och fortsätta och titta in!
Vill gärna vara med i din fina utlottning.
(Du har väldigt fina bilder i din blogg)

Spacegirl sa...

Jag är gärna med och tävlar om den fina sjalen :-)
Har länkat i min blogg
http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg/2011/september/11-september-vinn-vacker-sjal.html

Spacegirl_@spray.se

Maritta sa...

Vilken härlig blogg du har=) Det är första gången jag är in här men det ska bli kul att följa den, även om jag nu har haft lite bloggtorka själv ett tag. Det jag letar efter när jag är ute och bloggspanar är bilder främst. Bilder på inredningstips både inomhus och ute i trädgården. Enkla sköna tips som kan inspirera mig i mitt fortsatta renoveringsarbete i huset och på gården.
Har länkat från min blogg och hoppas på vinst=) Ha det gott!

Anonym sa...

Hej! Vilken underbar poncho, vill gärna vara med i utlottningen. Första gången jag hittade till din blogg.Mvh Anna afrisk@mail.hjo.se

Vi i Villa Ville kulla sa...

Hallå där!!Klart jag vill va med på utlottningen av din fina poncho..Lägger mej som följare,länkar och kommenterar..
Ha en fortsatt skön onsdag!!

Lotta =0)

rosenälvorna sa...

Hej, fann din blogg alldeles nu, men tänkte att tävla vill jag gärna göra för att vinna den fina ponchon. Länkar till din tävling naturligtvis och kommer att titta in till dig många fler ggr:) Christina

Farfars stuga sa...

Ramlade in här för första gången, men har absolut gillat det jag hunnit läsa. Skön blandning. Vi "bygger nytt av gammalt" vi.

Länkar i bloggen och hoppas på tur.
Cia

Njut Av Livets Goda Ting sa...

Hej
Oh vilken underbar poncho, jag vill jättegärna vara med i din tävling, jag hittade din blogg idag som verkar vara helt underbar, kan inte tänka mig någon annan läsning än den du redan bjuder på :)
Jag länkar till din tävling från min blogg :9
Ha en fin dag.
Kram
Jessica

Betong ute och inne sa...

Hej vill gärna vara med om utlottningen av den fina ponchon....
Har hittat hit idag, och tycker att det du skriver är det du ska skriva om...det är ju du!
Kram Malin

hällkulla sa...

Hej!

Vad skoj med tävling för tack vare den hittade jag hit till din blogg! Länkar gärna på min blogg så nu är det bara att hoppas på att jag är en turgumma!

Önskar dig en fin dag!
Kram
Pi

Wilda Tilda sa...

Jag vill såklart vinna den fina sjalen=) Hittade hit genom länk från lavendeldockor så det är första gången jag tittar in hos dig så tyvärr blir det bara en lott.

Kram Jenny

Anonym sa...

Tar gärna en lott. Jag har precis hittat din blogg via njutbara ting och hemma hos ingeborg.
Satt mig som följare och undrar om du har blogloving. Jag ska starta en blogg själv här snart. När jag kommenterar brukar jag kalla mig enkla nettan för det finns så oerhört många nettan i inredningsvärlden.

nettan.klar@gmail.com

anette carlsson

helle sa...

Skønt sjal, rigtig fin efterårsfarve!
Deltager gerne med 2 lodder!

Kram Helle

Elwa sa...

Vilken fantastisk sjal! Den skulle jag gärna svepa om mig i höstrusket! Jag har länkat från min blogg, här: http://verksta.blogspot.com/2011/09/utlottning-hos-en-vacker-vardag.html
Det var första gången jag besökte din blogg, kommer gärna åter!

Carina sa...

Hej!
Det är första gången jag besöker din blogg, jag är ju gärna med i din utlottning men kan inte länka för jag har ingen egen blogg.
Kram Carina/Hjo
kattarsel@live.se

Unknown sa...

Hej!
Denna vackra sjal vill jag gärna vara med och tävla om!
Nu är ju detta första gången som jag hittat hit men det finns ju massor av fint att titta på och läsa om och nu har jag lagt till mig som följare så framöver kommer jag att hålla mig uppdaterad om vad som händer här;))
Jag länkar från min blogg och hoppas på tur!
Ha en skön fredag och helg!
Kram Allis

Lena/isklockan sa...

Av en slump hamnade jag hos dig och får se att du har en fin utlottning. Vill gärna vara med. Jag har länkat.

Kram

Gunilla sa...

Hej!

Jag hittade alldeles nyss hit men kommer att bli en trogen "gäst" här!
Hoppas även på tur i utlottningen!

Kram/Gunilla

Felix sa...

Åh, vilken underbar sjal! Den är jag gärna med och tävlar om! Jag har följt din blogg sporadiskt, och haft den i min blogglista sedan november förra året då du hade en annan utlottning. Vet inte om jag har kommenterat så mycket, men då skrev jag i alla fall... Så då får jag kanske 2 lotter? Jag länkar från min blogg med bild.

Jag gillar särskilt de fina trädgårdsbilder du har.

Hösthälsningar
Elisabet

Anonym sa...

Hej, läste just dagens papperstidning och hittade den vägen hit. Vintage är härligt. Har en nygammal plåtskylt hemma på spisväggen "Wish it, Dream it, Do it" står det på den. Det är fina, enkla ord. Följ den bara, det får ta den tid det tar men så småningom är man vid målet och har förverkligat endel drömmar.
Självklart deltar jag i utlottningen av sjalen, alltid är det någon som skall vinna. Man vet inte när lyckan sparkar.

Alla som läser detta skall ha´ en riktigt skön höst och förverkliga era drömmar, det ger så mycket.

Kram/b.

avs.(Britta Edfelt, Seiplaxvägen 90, 66830 ORAVAIS)

Britt sa...

Jag hittade hit idag tack vare din tävling. Kommer tillbaka för det var en trevlig blogg och sådana gillar jag. Länkar också. Tack //Britt

hemma hos lilla mej sa...

Jag hittade hit idag tack vare din tävling.Kommer tillbaka.Vill gärna vara med om utlottningen av denna söta sjal.Länkar från min blogg.Ha en härlig lördag.Kram Rita ♥

gamla skolan sa...

Hej ! Vill så gärna vara med i din fina utlottning , otroligt vacker sjal . Jag länkar givetvis och håller tummarna hårt !!
Önskar dig en trevlig helg och kommer tillbaka en annan dag , för att titta vidare på din blogg . Kramar // Susanne ♥

Anonym sa...

Jag hittade hit nu och kommer fortsätta titta in här.
Vill gärna vara med i utlottningen. Sjalen är fantastiskt fin!
Hälsning Monika empty_heart@live.se

Anonym sa...

Jag hittade din blogg idag och jag gillar oxå mode och inredning så jag skall titta in hos dig igen. Sjalen är jättefin o skulle passa bra till en klänning jag redan har.
Må så gott
gustafsson.yvonne@telia.com

Cajsas Faster sa...

Har aldrig varit här tidigare.man hittar ju lättare till nya vänner när det länkas, vilket är kul. Grattis till 1 år! Visst är det en kul värld?!
Hinner jag fortfarande vara med så tar jag med mej en lott!
Ha en fin dag!
Marie:)

Anonym sa...

Grattis till 1 år och klart man vill pröva sin lycka
angelica,persson@bredband.net

Marielisa sa...

Oj vilken fin sjal!

Hittade hit idag via blog Så vitt jag vet :)

Hälsningar från Torneå,
Mari

Jasmine sa...

Namnet Love forever passar den fina sjalen. Om jag vinner skulle jag älska den för alltid! Jag tycker om färgen och jag håller tummarna stenhårt.

Jag kollar in i din blog då och då. Nu såg jag att de va sista chansen och va me i tävlingen.
kramar
kladdkaka1984@hotmail.com

Carolina sa...

Fantastisk blogg och fantastisk sjal. Är inne och kollar nästan varje dag och blir så glad när det finns nån ny uppdatering. Har till på köpet blivit inspirerad till att måla golvet som ert.
Tack för det!
/Carolina

Anonym sa...

Good Morning!

I want to take part of your nice lottery....

Have a nice day:)

Greets from Finland, Sari

Anonym sa...

Klart man vill vara med .
tittat in i din blogg till och från senaste 6 månader och från och med idag är jag följare.
angelica.persson@bredband.net

bittan sa...

Tar gärna en lott.
bittan4@gmail.com

Anonym sa...

Jag är med och tävlar! Håller tummarna :-)

olivia.magdalena88@gmail.com