tisdag 27 september 2011

Tema, Höstens Moodboard


Äntligen kör Fabriken igång efter sommaruppehållet. Säsongens första tema är Höstens Moodboard. Enligt Wikipedia är Moodboard ett collage av material (t.ex. bilder, texter, färger, foton, materialprover) som beskriver stämningen eller känslan i en plats eller en design. Främst designers men även andra kompetenser använder moodboards i konceptutvecklingen för att kommunicera olika stilar eller egenskaper till andra inblandade i processen. En moodboard är användbar som referens och kommunikationsunderlag inom många olika yrkesgrupper.

Jag har aldrig gjort en Moodboard i denna form tidigare, så det var roligt att anta den nya utmaningen. Dessa saker kom med på min board: 
Vackra höstdetaljer
Inredningstankar kring huset ligger nära hjärtat denna höst. Att leka med kontraster och blanda olika stilar känns helt rätt i höst.

Kontraster
Verbal som jag är, så kunde jag inte "bara" hålla mig till bilder. Jag måste få med några av de uttryck som jag tycker känns viktiga denna höst.

Höstens livsfilosofier
Kika gärna in på Fabriken för att se flera inspirerande Moodboards. Ha det gott!

4 kommentarer:

Tina // peppar o vanilj sa...

Jag gillar hur du ramar in på din moodboard! Effektfullt och inspirerande =)

kram tina

lyckobo sa...

Vilka fina moodboards du gjort! Det är ju ett perfekt sätt att fundera och planera på inredningen till ert nya hem! Har ett eget moodboard som jag gjort 2007, känns kanske lite gammaldags redan, men kanske jag lägger in den på bloggen iallafall!...även om jag inte tillhör Fabriken... ;)

Lyckoslanten sa...

Intressant att se alla moodboards! Inspirerande!
Snyggt med svarta ramen där! Ha det så gott! ♥

Hanna sa...

Ha en fin kväll.
Kram
Hanna