söndag 4 december 2011

Andra advent och bloggträff,

Idag har vi då fått tända det andra adventsljuset. Snön lyser ännu med sin frånvaro och nu håller vi verkligen tummarna för att vi skall hinna få en vit jul i år.

Just den här dagen har med undantag av vädret, varit allt annat än dyster och grå. Jag har varit på mitt livs första bloggträff hemma hos Ingela. Där träffade jag ett gäng intressanta damer som bloggar om inredning. Att bloggandet skulle föra med sig en möjlighet att lära känna nya människor som delar samma intresse som jag, ja det hade jag aldrig kunna föreställa mig när jag började blogga.

Förutom gott sällskap, bjöds det på mycket gott för magen. Väldigt vackert dukat var det, men så besökte vi ju ett väldigt vackert hem också. Tiden bara flög iväg och jag hoppas att jag får träffa dessa trevliga damer snart igen. Tack till alla er som var med!

Nu skall jag njuta ännu en liten stund av adventsljusen. Sen är det dags att ladda för en ny vecka igen. Allt gott!

5 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Så roligt det är att kika in hos er andra nu och se era foton från vår träff. Roligt var det att få träffa dig "på riktigt" också.

Lyckoslanten sa...

Vilka fina bilder du fick med dig! Det var verkligen en fin bloggträff! Ha en bra början på veckan! ♥

StrandviksVillan sa...

Så fint du har plockat ihop bilderna!
Ja, jag hoppas också att det blir en ny träff väldigt snart!

kram, A-C

Anna-Lena sa...

Håller med de andra - det var en lyckad träff! Vilken fin bakgrund du har fixat till bloggen, söt liten pippi där uppe :-) Och så har du varit och shoppat igen ser jag i inlägget här under ;-)

alegni sa...

jag håller med alla övriga om att det var en härlig dag, och att vi får göra om det snart igen. tack för presenten. :)
kram