söndag 11 december 2011

Tredje advent,

Är det någon annan som tycker att dagarna bara rusar iväg nu? Jag tyckte precis att vi öppnade den första kalenderluckan och imorgon har vi redan kommit halvvägs till julafton. Jag misstänker att det kommer att bli några bråda dagar innan den dagen är nådd. Trots att jag tycker att jag börjat förberedelserna i god tid.

Tredje advent går i alla fall till historien som en speciell dag för oss. Vi har nämligen haft en liten fest idag. Inte vilken fest som helst, utan den allra första i vårt hus. I brist på rinnande vatten, kokmöjligheter och andra bekvämligheter får man göra det bästa av situationen som den är. Det gick bra det också och vi hade jättetrevligt. Barnen skrattade och stojade och verkade uppskatta att röra sig över de fria ytorna i huset. Ute dalade snöflingorna sakta, sakta mot marken och det var nästan så att julstämningen gjorde sig påmind på allvar idag. Det börjar ju vara dags...

Jag hoppas att ni har haft en stämningsfull tredje advent!

6 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Synd att vi missade bjudningen, låter som ni haft en rolig dag! Men det blir väl förhoppningsvis fler fester i huset :-)

StrandviksVillan sa...

Åh! Vad firade ni då tro?
Väldigt inbjudande ser fikabordet ut åtminstone :)

Ha en fin ny vecka! kram!

Livet på Vestergård sa...

Så roligt med första festen i det egna huset!
Ja dagarna de går så snabbt så nu får man ligga i om man ska bli klar med saker och ting till jul.
Kram Kicki

Miolina sa...

Vad mysigt det låter. Å det blir säkert massor av liknande fester i framtiden. Men den första är ju alltid lite speciell.

Anonym sa...

Det var faktiskt först igår som julkänslan infann sig hos mig. Tror det berodde på den mysiga dukningen och hela tillställningen igår! Ett inspirerande o trelivgt besök och pricken på i:et var nog snöflingorna utanför fönstret :)
E.

Anonym sa...

De var säkert en mycket intressant liten fest.Måste också varit speciellt för barnen att kunna röra sig fritt på så stor yta där de fått en liten inblick i hur de kommer att bli.
Antar att de blir släktens tur så småningom:)
Moster B.