måndag 12 mars 2012

En stormig vecka,

Hos oss har veckan börjat i samma tecken som den förra. Förkylningen verkar hålla oss i ett järngrepp och när småfolket äntligen börjat må bättre, ja då är de vi stora som står i tur att ha rinnande näsor och sträva halsar. Suck!

Idag var det soligt och fint ute men det blåste ordentligt i knutarna. Mera storm skall det bli i stan i veckan då Vaasa City Storm går av stapeln, med start på onsdag. Jag hoppas verkligen att jag tillfrisknar tills dess för då händer det en massa skoj och det finns flera bra erbjudanden som jag inte vill missa.

linum.se

På Säde är det Linum dag på torsdag och vill man t ex ha tips om vårens gardinval så kan man konsultera Linums representant som är på plats i butiken då. Vårens färger på Linums textilier är alldeles underbara. Från skira pasteller till varma naturnära toner. Kudden med blombrodyren finns med både röda och blåa detaljer och den är så fin tycker jag. Den kunde gärna få flytta med oss till huset i vår!

englesson.se
En annan favorit är möblerna från svenska Englesson som också säljs på Säde. De har både klassiska möbler och möbler i New Englandstil som jag gillar. Soffan på bilden är en ny modell som heter Blidö. Att den heter just Blidö (som är en ö i Roslagen) tycker jag är litet extra kul, för därifrån har jag många kära sommarminnen från min barndom. Englesson har en vårkampanj just nu med rabatt på normalprissatta möbler, så man kan spara en slant om det är något man behöver. Erbjudandet pågår till den 19 mars.

Ifall du inte fått hem katalogen om Vaasa City Storm så kan du bläddra i den här.  Då är det bara att hålla i hatten och bege sig ut i stormen!

4 kommentarer:

alegni sa...

hoppas, hoppas era hälsobekymmer ordnar upp sig fort så ni får njuta av våren och får energi till slutspurten!
kram

StrandviksVillan sa...

Håller med föregående!!
Krya på er nu allihopa!
Hos oss var konstigt nog bara jag förkyld, ingen annan, så det var ju skönt.

Take care! kram!

Livet på Vestergård sa...

Hoppas att du kryar på dig så att du kan ge dig ut i stormen på onsdag!
Kram Kicki

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com