fredag 16 mars 2012

Fredag med guldkant,

Det är inte ofta jag gör bildlösa inlägg, men idag får det bli ett sådant. Tiden är inte på min sida just nu, men jag ville ändå skriva några rader och berätta att förkylningen äntligen börjar släppa sitt järngrepp om oss. Inte en dag för sent kan jag tillägga.

Jag har stormat runt på Vaasa City Storm i veckan och fyndat allt från kuddfodral till vårkläder åt barnen till hyggliga priser. En jättelik korg köpte jag också. Undrar just vad jag skall fylla den med? Igår besökte jag Säde och fick med mig en massa inspiration av Marina från Linum. Hon har stenkoll på färger och mönster så jag passade på att fråga henne om tips för gardiner till huset. Det är ju en hel del fönster som skall fyllas.

Ikväll väntar en riktig höjdpunkt. Redan i höstas reserverade vi teaterbiljetter och ikväll blir det äntligen dags att använda dem. Före det skall vi äta en bit mat i goda vänners sällskap, så vi talar HÖG lyxfaktor idag!

Ha en riktigt skön fredag och inledning på helgen!

2 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Innan vi flyttade så samlade jag länge på mig prylar och inredning till nya huset. Jag förvarade dom i stora lådor i vårt sovrum. Så spännande när man sen fick packa upp dom vid flytten! Fast... en del av grejerna hamnade nog sen på loppis och nåt enstaka föremål har jag inte alls använt ännu, tex ett sängöverkast... Så kan det gå!

Hoppas ni fick en riktigt trevlig kväll!

Lyckoslanten sa...

Så mycket du har för dig nu och bildlöst duger för mig när man vet att det blir massor sedan! ;o) Hoppas du fick en fin teaterstund och att allt går fortsatt väl med hälsa och bygge! ♥