söndag 15 augusti 2010

Att leva vackert

Igår var det så varmt så vi bestämde oss för att söka oss till stranden, för att svalka oss litet. Väl inpackade i bilen så hinner vi i allmänhet till första korsningen, så har barnen i baksätet somnat. Så även igår. För att kombinera nytta med nöje, kom jag på idén att vi kunde köra ut till Jungsund, Korsholm och besöka nyöppnade gårdsbutiken Quriosa, medan barnen sov. Den är väl värd ett besök om man gillar inredning i gammaldags lantlig stil.

Gårdsbutiken
Butiken på insidan
Ett av de två rummen i butiken
Ett underbart lusthus av gamla fönsterrutor
Vackert stilleben
Skulle man mot förmodan inte hitta något av intresse inne i butiken, så kan man alltid njuta av den vackra trädgården och miljön runt butiken. Den lämnar ingen oberörd tror jag. Riktig ögonfröjd för en asfaltblomma som jag. Quriosa kommer också att öppna en webbutik, så håll utkik efter den under hösten.

Besöket bjöd på en väldigt positiv överraskning. Jag har en stor svaghet för tidningar samt böcker och nu råkade det sig inte bättre än att nyutkomna boken "Lev vackert" låg i hyllan. Så ett exemplar av boken fick självklart följa med mig hem. Boken är underbart vacker, fullpackad med bilder och inspiration.


Lev vackert...vilken utmaning. Men vi försöker.

Ha det gott!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på dig "En vacker vardag"
Provar kommentera igen.Vilken harmonisk vacker blogg.Kommer helt klart att följa med och titta vad du skriver.Din skrivförmåga är ju helt fantastisk, det en ådra som man inte vetat om att du har så detta var en överraskning för mig.
Moster B.

Romantiska Hem sa...

Åh tack du söta för de fina orden! KRAM