tisdag 24 augusti 2010

Tema Vardagsrum,


Jag snubblade över en intressant inspirationsblogg häromdagen, Fabriken. Det är en blogg där det läggs upp olika veckoteman att inspireras av. Den påminner mig litet om en utmaningsblogg för scrappare. Eftersom jag just startat denhär bloggen tänkte jag att jag kunde få hjälp att strukturera upp mitt bloggande med hjälp av denhär inspirationsbloggen.

Temat för vecka 34 är vardagsrum. Jag har valt att visa upp mitt senaste lilla projekt. Jag har flyttat in ett miniväxthus från balkongen till vardagsrummet, i "vinkeln" mellan sofforna. En av mina favoritmadonnor har fått flytta in i växthuset. Såhär ser det ut:

På den nedre hyllan har jag mina favoritböcker 
 
Själva växthuset med madonnan och en murgröna


Nu till hösten kanske jag lägger in ljus i växthuset istället. Jag har tänkt att innehållet kan varieras litet enligt årstid. Jag kommer inte att satsa på några större projekt i vår nuvarande lägenhet eftersom vi skall flytta snart, men några små projekt kan man ju alltid pyssla med för att få litet variation.

Tack för titten! Jag blir glad om du lämnar en kommentar när du kikar in.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Du har fin smak i detta med heminredning.Harmoniskt och väldigt fint,växthuset passar bättre där än på balkongen.Men var är då sonens koja?????
Moster B.

sagaulla sa...

Som du vet så tilltalar alla madonnor mig, det är något som greppar min själ och mitt hjärta med deras milda ansiktsuttryck. Hon ser ut att trivas i det lilla växthuset, men får hon luft?

Anonym sa...

Like it!
-cina-

Anonym sa...

Hej!

Jag hittade hit genom Fabriken. Visst är de en underbar blogg! Jag har postat min första bild idag och ska verkligen försöka vara med varje tisdag och söndag. Ska bli jätte kul att utmanas och se vad andra hittar på. Dina bilder är väldigt härliga. Och du har en fin blogg. Kram

Skoogstrollet sa...

Nyfiken som jag är hittade jag fabriken och din blogg via någon som bloggade om tisdagsutmaningen. Kul idé och mysig blogg du har. Ni verkar vara en harmonisk familj trots era olikheter.

LissenTo sa...

Vad fint det blev med växthuset i vardagsrummet.
Ha det gott. Lissen