tisdag 31 augusti 2010

Tema vecka 35: Belysning,

Veckans tema på fabriken är belysning. Vilket utmärkt tema nu när kvällarna har mörknat och man får tända ljusen i lyktorna igen. Jag älskar kombinationen små myslampor och tända ljus så det får bli mitt tema denhär gången. Jag tyckte det var ganska svårt att fotografera ljuset men försökte mig på ett före-efter upplägg. Såhär blev det:

Ingen belysning


Belysning

Vilket föredrar du?

Ute visar sig den bästa belysningen av alla idag - solen. Hoppas den skiner där du är. Ha en riktigt skön tisdag!

5 kommentarer:

Lilith sa...

Ja, inte är det lätt att fota just ljuset. Så mysigt det ser ut med lampan och lyktan tända! Det är det bästa med den här allt mörkare årstiden, att man får tända ljus och lyktor och sitta inne och mysa. men nog är det ju så att solen är den allra bästa belysningen - härligt med sol idag!
Ha det så bra! :)

sagaulla sa...

Jag är också för små halvdunkla lampor och levande ljus litet här och var! Klart bilden med ljuset var vackrare för mig.
Det är spännande att öppna din blogg och se vad du hittat på att skriva om, spännande blir det även i morron att vända på kalenderbladet och se vilken ljuv bild du lyckats knäppa av Septemberpojken!

Anonym sa...

De är ju väldigt effektfullt detta med spegeln och lamporna,som foto är det väldigt snyggt.Har sen aldrig riktigt förstått mig på ljusen att de skall vara mysigare.Så jag föredrar nog det första alternativet,med dagsljuset som ljus.
Solen gick redan i moln här och fick snabba mig in för de kom en regnskur.
Moster B.

StrandviksVillan sa...

Den med lamporna på är absolut finare! :)
Riktigt snyggt du har ordnat på skåpet.
Gillar tapeten också, vet du namnet på den?

Ha det bra!

Anonym sa...

Lamporna på!
Kram på er =)
Kusin M