torsdag 7 oktober 2010

Badrumsinspiration,

Badrum från Axor
Istället för att krypa ner under en varm filt tog jag mig ut denna ruggiga oktoberkväll för att tanka litet badrumsinspiration. En affär i nejden hade bjudit in till en "Damernas kväll" och jag och en väninna mötte upp. Det var väl värt besöket. Vi möttes av drinkar och ett välfyllt buffébord. Bara att få gå runt och plocka i vackert framdukad mat är lyx för en trött småbarnsmamma. Sen fick vi lyssna på denhär inspirerande killen


som heter Tomi Kouvola. Han figurerar bl a i mitt favoritprogram T.i.l.a. så visst var det roligt att se honom "live" och ta del av hans bästa inredningstips. Förutom inspiration samt en stor hög kataloger fick jag med mig några inredningstidningar, litet vårdprodukter och en röd ros hem.

Mitt starkaste minne av kvällen blir nog iallafall en helt främmande dam som kom fram och sa att hon tyckte jag var så fint och personligt klädd! Gissa om jag blev glad!

Imorgon hoppas jag på mer trevligt kvällsprogram. Tills dess: Söta drömmar!

5 kommentarer:

Vit Poesi sa...

Va underbart att hon kom fram så till dig!!Fler människor borde göra det!
Kul med badrumsinspiration!
kram Malin

sagaulla sa...

Det finns inget som piggar upp en mera än då främmande damer, märk väl damer, ger en eloge för något, mig händer det ofta och då prisas min jacka köpt i Vasa och marimekkoklänningen!
Hoppas denna gråa oktoberdag blir ljus och varm för dig!

alegni sa...

wow, vilken komplimang du fick. sådant lever man länge på :)
låter som om ni hade en trevlig kväll också i övrigt.
fin fredag!

FräckaSyster sa...

Va kul att damen kom fram till dig bara sådär. Men kul att höra =)

Ha en bra dag!
Kram Jenny

Lyckoslanten sa...

Men så synd att du inte har ett foto på dig och han T.i.l.a tillsammans! ;o) Roligt när folk säger fina saker. Fin kväll du hade och ja, det var trevligt hos Dolly's! Ha en skön kväll med det program du har framför dig! ♥