fredag 22 oktober 2010

En ulv i fårakläder?


Som jag tidigare sagt så gläds man såhär som hemmamamma över små saker i tillvaron. En av dagens höjdpunkter är när posteljonen kommer förbi med dagens post. Ett litet skrammel i postluckan betyder oftast räkningar. Nej, dem tycker vi INTE om! Ett större skrammel däremot, betyder ofta någon form av kontakt från omvärlden. I positiv bemärkelse då, som denhär veckan när det senaste numret av Vackre Hjem&Interiör kom.

Eftersom tid för tidningsläsning är en bristvara för tillfället, bläddrade jag snabbt igenom tidningen och slängde den på vardagsrumsbordet. Förvånad upptäcker jag senare att sonen placerat sina tofflor ovanpå min tidning. På bordet alltså. Varför har jag ingen aning om (han är ganska sparsam med att uttrycka sig verbalt) men rent estetiskt så passade tofflorna perfekt med både temat på pärmen och färgsättningen.

Så vem vet, kanske den lille spjuvern döljer ett estetiskt öga bakom den busiga blicken?

 
Ha en njutbar avrundning på veckan!

5 kommentarer:

Nyanser av vitt sa...

Åh visst är det mysigt när man får en bra tidning i brevlådan. Nu har jag sån tur att vår ICA maxi säljer både Vakre och Jeanne D'Arc Living. Har prenumererat på Vakre tidigare och köpt Jeanne på nätet.
Ha en fin helg
Kram Agneta

sagaulla sa...

Nå men det är en självklarhet att den lilla envisa spjuverungen har blick för det vackra, han om någon har konstnärliga gener så det kan räcka till för att se var hans mystofflor tar sig bäst.
Ha en skön helg!

Nyanser av vitt sa...

Önskar dig en fin lördag. Sköt om dig.
Kram Agneta

Livet på Vestergård sa...

Där har du honom att tacka för en fin bild :)
Visst är det roligt om det kommer något annat än räkningar med posten!
Ha en skön söndag! Kram Kicki

alegni sa...

där ser man, äpplet har inte fallit långt från trädet ;)
hade en tvåårsprenumeration på samma tidning, men sa upp den efter ett år. trevliga bilder jo, men jag orkade aldrig läsa något, och så tyckte jag det var onödigt mycket reportage från sådana där fjällstugor. var och en med sin smak ;)