onsdag 13 oktober 2010

Vintervarning,

Meteorologerna lovar snö var och varannan dag i väderleksrapporterna nu. Jag fattar inte. Redan! Det känns som det var igår vi höll på med den tjocka vinteroverallen, kängorna och den tjocka mössan. Nu är det dags igen. Suck!


Jag skall utfärda en alldeles egen vintervarning. Av ett litet annorlunda slag. Om du gillar choklad och närmare bestämt vit choklad, så skall du inte prova Marabou's nya smak Vintervit. Den är nämligen starkt beroendeframkallande kan jag säga (av egen erfarenhet). En väninna bjöd mig på ett smakprov en dag och vips var jag fast.


Den är syndigt god, med inslag av vanilj i smaken. Mmmm... säger jag bara. Kanske något att ha i skålen, som belöning, när man byter vinterdäck på bilen.

Ha en fin onsdag och klä er varmt i höstkylan.

7 kommentarer:

alegni sa...

en sådan försvann på nolltid hos oss, fast egentligen tyckte jag den var för söt. igår åt vi också vitchoklad... fast då i en kaka... bild kommer så småningom.

Miss Goldie sa...

Ooop, sorry om jag inledde dig i frestelse med chokladen! :-) Jag kände genast igen den då jag såg första bilden och nu blev ju jag sugen på den igen! Fast den var nog jättesöt, det räcker med en eller två bitar så är man nöjd ett tag. Vad fint du har ordnat det ovanpå byrån!

s sa...

Mig behöver du inte varna för svensk choklad, skulle aldrig falla mig in att köpa annat märke än Fazers.
Kramar till hela familjen!

Livet på Vestergård sa...

Tack för varningen! Jag är så svag för vit choklad så jag ska nog hålla mig borta från den :)
Kram Kicki

Lyckoslanten sa...

Jag ska ta den varningen på största allvar! Jag lever i avhållsamhet när det gäller choklad ett tag framöver! ;o) Håller med - ingen snö ännu tack! Ha det chokladgott! ♥

Anonym sa...

Jag har också smakat den. Ljuvligt god! :-)
/Carina

Karina sa...

Åhhh...det där såg ju bara FÖR gott ut!! Jag älskar vitchoklad!!! Tyvärr har butikerna här hunnit stänga...får hålla tillgodo med min lilla godispåse ikväll. Men tack för tipset, jag ska absolut köpa och smaka :o)
Trvlig helg!