söndag 24 oktober 2010

Söndagsbild, vecka 42


Helgen har varit fartfylld. Jag tyckte nyss det var fredag kväll och nu vips, har två dagar gått och det är söndag kväll. Det känns som vi skulle ha hunnit en del i helgen, fast tiden har gått fort. Vi har planerat litet på huset, städat (inget som märks direkt, men nu knastrar det åtminstone inte under fötterna när man går), bytt däck på bilen, varit på konstutställning och njutit av det vackra höstvädret.

Idag var det ju riktigt fint väder. Solen sken, ingen vind och luften var klar. Jag älskar dessa höstdagar. Som en perfekt avrundning på helgen fick vi njuta av en underbart vacker solnedgång vid stranden. Så otroligt vacker! Nu skiner en vacker måne på himlen istället.

Hoppas ni har hunnit ladda batterierna i helgen för imorgon börjar en ny vecka med nya utmaningar!

6 kommentarer:

Nyanser av vitt sa...

Vilken underbart vacker bild.
Ja först målat, sen stämplat, sen klistrat bilder och sist satt i organzabanden.
Kram Agneta

Anonym sa...

Sååååå vacker foto av solnedgången!!De finns inget skönare annars än då de är fullmåne,här som de inte finns några gatulysen är de som på beställning när denna stora lampa lyser upp vår väg.
MosterB.

sagaulla sa...

Min tanke går till moffa då jag ser den sköna lådan med sönderpressade målartuber. Känner lukten, det sticker litet i näsan.
Här har det regnat exakt hela dagen och allt har varit grått och blött så det var en njutning att se ditt vackra foto av solnedgången!
Önskar dig en bra vecka 43! (4+3=7) 7ans lyckodag är Måndag!

Vit Poesi sa...

Jag bara älskar din söndagsbild!!
Kram Malin

Lyckoslanten sa...

Vilken rikedom att få bo nära stranden och se solnedgångar så ofta! ha en skön vecka med alla dess utmaningar! ♥

alegni sa...

usch, helgen gick alltför fort, som vanligt. hoppas nästa sniglar sig fram, fast det kan man ju bara drömma om...