söndag 27 mars 2011

Söndag med blomsterprakt,


Äntligen söndag kan man väl säga. Den gångna veckan går till historien som en av de sämre och jag ser med tillförsikt fram emot en ny om dock mycket aktiv vecka.


Här en en detalj från min nya löpare från Svanefors. Jag tycker trycket på den är så fint. Skulle mitt nya kök ha varit färdigt hade jag absolut velat ha dessa som köksgardiner. Men nu får jag nöja mig med löparen tills vidare.


Jag hade ju tänkt att jag inte skulle köpa något nytt till vårt nuvarande hem, men våra soffkuddar sjöng på sista versen så när dessa kuddar från Miljögården dök upp på Säde så fick de följa med mig hem. Vi har en ganska svår grön nyans på våra soffor (önskar mig vita soffor, please) så det är utmanande att hitta kuddar som passar till dem.


Som komplement till de linneaktiga kuddarna tipsade Miss Goldie mig om en velourkudde från Ellos, som kunde tänkas passa till. Hör och häpna så var den rosa/aprikosfärgade nyansen på dem helt perfekt. Ett riktigt fynd var de. Åtta euro stycke med innerkudde och allt!

Jag önskar er en riktigt skön söndag! Ni har väl kommit ihåg att ställa om klockan?

6 kommentarer:

Så Vitt Jag Vet sa...

Din linneaktiga kudde är fin och nya kuddar ger ju hela soffan alltid ett lyft !
Ha en skön söndag !
Kraam
Sanne

Livet på Vestergård sa...

Så fint det är med lite rosa i inredningen den här tiden på året!
Jag har hållit i hortensior ett par gånger de senaste veckorna,men vet inte varför jag inte kommer mig för att köpa.De är ju så vackra!
Ha en skön söndag. Kram Kicki

Nette Cecilia sa...

Så fint det blev i soffan med dom färgerna,det finns nog många alternativ till den gröna färgen ,kan ge dig ett tips vita soffor o blå jeansbakar passar inte ihop,kramis Nette

Miss Goldie sa...

Vilket mysigt soffhörn där med nallen och de nya kuddarna! Löparen var verkligen superfin! Hur lång är den? Jag har alltid svårt att hitta tillräckligt långa löpare då vårt bord är 2,15 m långt.

En vacker vardag sa...

Nette; Jag kan ju tänka mig att vita soffor egentligen är finast på bild :-)

Miss G: Den är nog bara 150 cm. Det är säkert inte så enkelt att hitta en löpare till så långt bord, den borde väl vara 180 cm eller nåt för att passa. Hm, du får sy en :-)

Miss Goldie sa...

Jo, det är svårt att hitta så långa löpare. Köpte på metervara på Eurokangas, men jag lyckades ändå ta liiite för kort. Dumt! :-) Sy själv...ja, kanske jag skulle lyckas med det, det är ju bara raka kanter.

På tal om vita soffor så håller jag med Nette, det är en svår kombination med jeans och vita soffor. Vi hade ju vita överdrag ca 2 månader runt jul, men vi täckte nog över sittdelen med filtar. Jobbit och omständigt så jag vet inte om de vita överdragen får komma fram nån mer gång.