måndag 21 mars 2011

Vårnytt i garderoben,


Det är inte varje dag jag köper jeans. Inte varje år heller, faktiskt. Det finns helt enkelt inte jeans som passar min kroppsform. Eller, är det tvärt om kanske? Nu har ju jeansmodet gått mot lösare modeller och när jag såg dessa jeans från Jackpot, ja då var det liksom jackpot direkt. Eller vad säger ni om den läckra rynkningen nere vid vristen? Så snygga med ett par pumps till exempel.


Jeansen i sig är ganska "loose fit" och tillsammans med mysiga Dahlia Dress från ChillNorway, så känner man sig sådär lagom avslappnat klädd. Klänningen har dessutom en jättemysig ficka på magen. Sådär lagom för att ha glasspengar i på sommaren.


Jag måste erkänna att jag är svag för detaljerna på ChillNorway plaggen. Jag tycker spetsen på Dahlian är väldigt vacker.


Och hjärtan - ja dem kan man ju bara inte ha för många av!

Klänningen kommer från Sköna Clara. Tilläggas kan, att betjäningen där fungerar perfekt. Även per telefon!

Ha en riktigt fin fortsättning på veckan!

5 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Det var kul! Nu är vi ju nästan som tvillingar! Men din Dahlia är nog lyxigare! ;o) Gillar detaljerna! Mysiga jeans har du köpt också! Förstår att du är nöjd!
Ha en bra dag i solen! ♥

Anonym sa...

Like it :) Ser både snyggt och skönt ut!
E.

alegni sa...

häftiga jeans! den modellen skulle nog inte klä mig. å andra sidan finns det inte många plagg som gör det, förutom badrocken då kanske ;) kläningen ser otroligt skön ut!
ja, vi ses snart, hoppas jag :)
kram

Miss Goldie sa...

Åhå, en till vit velourklänning ;-) Eller är det frotté? Coola jeans, rynkningen är jättefin! Men loose fit-modellen är jag lite tveksam till, i alla fall på mig själv. Är så van vid tights nu så lösa byxor känns väldigt främmande. Men de är säkert jättesköna!

Gugis Pärlor sa...

Verkligen annorlunda jeans! Häftigt! Tröjan är ju riktigt vill ha-objekt! Jag har inte ännu uppsökt Sköna Clara men vänta bara... snart så ;O)

Kram Gugi