onsdag 30 mars 2011

Picknickdrömmar...


På sommaren går vi ofta på picknick till någon närbelägen strand. Dels för att det känns litet festligt att "äta ute" för barnen och dels för att lufta oss litet från betongdjungeln. Vi har en blå picknickfilt med vita stjärnor på, som vi sitter på. Jag tycker dehär muggarna och faten i melamin passar utmärkt till den färgvärlden. Materialet är ju hyggligt också, för det borde tåla litet mera stötar än porslin.

Nu är det bara en liten hake... Ute sitter frosten envist kvar på trädens grenar, så det lär nog dröja ett tag innan picknickfilten kommer fram. Tills dess får jag väl pryda hyllan med nyheterna.

Ha det gott i vårsolen. Ni som vet var värmen finns, var hyggliga och sänd en smula hitåt tack!

8 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Snyggt dom där är ju jättefina dekorationer ,kram Nette

Lilith sa...

Att gå på picknick är sååå mysigt! Det tycker vi också om att göra. Men det lär nog dröja ett bra tag än innan något sånt blir aktuellt, vinten hänger sig envist kvar... Dina picknickmuggar- och fat är helt ljuvliga, såna skulle man verkligen bli extra glad av att plocka fram när man sitter där på filten och ska mumsa i sig! Praktiskt material också, då behöver man inte vara rädd att tappa dem heller.
Jag undrar också var värmen håller hus, den är sannerligen inte här hos oss åtminstone!
Ha det så bra i väntan på våren! Kram

Så Vitt Jag Vet sa...

Ja vackra picknick kärl har du köpt ! Du får nog drömma en tid ännu tills det blir bart !
Ha det bra !
Kraam
Sanne

Lyckoslanten sa...

Jättefina picknick attiraljer! Jag har än så länge bara köpt servetterna i den serien! Jag älskar också picknick och det är litet knepigt att få till det än så länge!
Ha det bäst! ♥

sagaulla sa...

Ok lilla vän jag sänder en smula vår.............
fick du den?
Idag har jag varit ute i vårsolen och lunchat
med sonen, vi satt dock ej ute!
Har även shoppat på Pandura, det du!
Hoppas ni alla har det bra!

Gugis Pärlor sa...

Kärlen från Greengate är jättefina! Jag älskar den blåa färgen... smart med melamin istället för porslin för picknicken. Förstår att du gärna vill ut i det gröna och prova dukningen!

Kram Gugi

Marias Hörna - Njut av livet sa...

Önskar dig en trevlig helg. Kramar från Maria

lyckobo sa...

Vi verkar ha samma smak, men visste inte att serien finns i melamin också? Jag har än så länge bara köpt en liten kanna och en skål, men de är nog porslin! Var just och "knäppte" på dem för att övertyga mig om det :)
Underbar serie, jag vill också ha vår och värme nu! Hoppas det blir av snart!!!
Ha det bra!