måndag 20 september 2010

En vacker måndag,


Som småbarnsförälder får man kompromissa på endel saker. Vid närmare eftertanke, på ganska många saker. Är man riktigt ärlig, på de flesta saker. I mitt fall är en väldigt konkret sak, blommor. Förr hade jag levande blommor i nästan varje rum i huset. Idag är det bara ett fåtal kvar och de vattnas högst sporadiskt.  Skulle de få ny mylla skulle de säkert vissna i ren chock.

Tidigare hade jag massor med pelargoner på balkongen, som blommade långt in på hösten. I år när jag äntligen kom mig iväg till blomaffären, fanns det inte längre pelargoner att köpas... Så idag är jag mäkta stolt att säga att jag har lyckats inhandla två ljungar, som nu håller sällskap åt en av madonnorna.

Vi njuter av det vackraste höstväder idag. Jag uppskattar verkligen hösten, när solen skiner, färgerna sprakar i naturen och luften är klar. Härligt, härligt!

Ha en fin fortsättning på dagen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

I dag är en ny dag och höstvädret är bläää.De konstigaste var att vi här norrut igår också hade annat väder (molnigare)än de ni hade i staden.
Var detta bordet som sonen körde hem?Snyggt är det i alla fall.
Moster B

En vacker vardag sa...

Moster B: Nej, det var ett annat bord. Litet samma färg på det kanske, men dethär bordet är bara några år gammalt. Hoppas vi får några soliga höstdagar ännu, innan höstmörkret kommer för att stanna.