fredag 17 september 2010

Fredagssnack,


Jag är ingen större vän av nymodigheter och det gäller speciellt tekniska grejer. Jag byter ogärna ut dem så länge de bara fungerar. Min dator börjar ha 5 år på nacken nu och hårdskivan baxnar än en gång av alla mina foton. Sedan lillasyster föddes har det konstigt nog varit drygt med tid att gå igenom alla foton och skicka till framkallning (jo, även här är jag gammalmodig och ännu framkallar foton). Så jag beklagar att det är dåligt med fotomaterial här i bloggen för tillfället.

Gällande husbyggandet känns det litet bättre idag. Mötet igår var riktigt positivt och det kändes som vi skulle vara på samma våglängd med den försäljaren. Idag droppade det in ett förslag från ett annat företag, så det går framåt med små, små steg. Jag vet ju att det är skynda långsamt som är det vinnande konceptet, men vissa dagar blir jag bara så himla irriterad på att det går långsamt.

Idag var dottern och jag på baby-mammaträff, vilket var riktigt roligt. Hon slocknade i vagnen när vi kom därifrån, så jag passade på att ta en runda på stan. Det är ett tag sedan sist. Helt apropå köpte jag en svart tunika av märket Cream. Kan inte ha för många tunikor i skåpet, resonerade jag.

Imorgon bär det av på byggmässa. Det lär bli en intensiv dag. På söndag skall vi nog ta det riktigt lugnt. Hoppas solen skulle titta fram då, så man skulle få njuta av den vackra hösten också med hela familjen samlad.

Ta modell av dottern uppe på bilden och ha en riktigt avkopplande helg!

3 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Jag vet inte riktigt hur jag hamnade här :), men så trevligt att hitta andra österbottniska inredningsbloggare!
Avkopplande helg låter skönt!

Linda E. sa...

Jag får säga som föregående talare. :)
trevlig blogg.
Lycka till med husbyggandet.

Livet på Vestergård sa...

Hej igen!
Kikar in och svarar på din fråga. Vårt hus är ett gammalt hus, byggt på 1940-talet, som vi renoverat från grunden. Sen blev det att bygga till en tambur och nu håller vi på med en altan. Med ett hus blir man aldrig färdig :)