söndag 19 september 2010

Söndagsbild, vecka 37

Vårt blivande hem...

När jag såg inspiratörens foto på fabriken denna söndag, så var det första ordet som slog mig: drömmar. Det ordet får stå för temat för min söndagsbild denna vecka.

Veckoslutet gick i ett huj. Gårdagen spenderade jag med att trampa runt på byggmässan. Där diskuterade jag med en mängd olika försäljare. Kunde skriva ett eget inlägg om det (eller varför inte en hel bok), för jag finner ett stort nöje i att diskutera med försäljare och att analysera deras försäljningsteknik. Någon annan som delar samma hobby?

Nåja, tillbaka till drömmarna. Om ni tittar riktigt noga på fotot häruppe, ser ni då vårt hus skymta där bland träden? Ser ni den vackra sirliga grinden vid gatan, känner ni doften av de blommande äppelträden framför huset och hör ni barnens glada skratt när de leker i trädgården?

Jag har en inre bild av hur vårt blivande hem skall bli. Inte så mycket en detaljerad bild, utan mera en känsla. Hur det skall kännas att bo där. Det känns som en enorm utmaning att försöka omvandla den känslan till en fysisk byggnad. Jag är svagt positiv till att vi nu kan ha hittat en samarbetspartner som förstår vad vi är ute efter. Som vill hjälpa oss att förverkliga just vår dröm. Vi får se hur det slutar. Tills dess drömmer vi vidare!

Ha en kanonbra start på den nya veckan! 

3 kommentarer:

alegni sa...

jag kan precis föreställa mig just de du beskriver. det kommer att bli så bra, så bra... om ett tag ;)
krukan jag visar kommer förstås från säde. finns det andra affärer i vasa ;)
och jaa, ryck mig i armen om du ser mig yrande på stan någon gång!

alegni sa...

krukan fanns på golvnivå, så den var inte riktigt lätt att hitta :) jaa, tack och lov för säde. inte en enda inredningsaffär (eller nåja, kanske med undantag av loviisan aitta) i åbotrakten har lika bra utbud som säde!

Anonym sa...

De är bra med drömmar och visioner.
Antar att du inte ser samma hus som jag där emellan träden,för du/ni kommer antagligen att kapa ner en massa träd,vilket jag inte skulle göra i första taget,men att ni din familj kommer att bo där ser jag tydligt.
Må väl!!
Moster B.