torsdag 30 september 2010

Små glädjeämnen,


Som hemmamamma så gläds man över små saker i livet. Idag damp Stockmanns månadskatalog ner i brevluckan med en mycket trevlig nyhet. Med ett brett léende på läpparna läser jag att Stockmann har öppnat en nätaffär för oss som inte bor i metropolerna. Hur trevligt är inte det? Det går förstås inte att jämföras med känslan av att besöka något av varuhusen (jag älskar stora varuhus), men det erbjuder ju en möjlighet att t ex handla Bogi's barnkläder som jag gillar eller varför inte fina handdukar till badrummet. Att nätaffären dessutom "betjänar" även på svenska, får Stockmann tio plus för.

Eftermiddagen har jag tillbringat i gott sällskap av en barndomsvän. Det är alltid lika roligt att träffas och utbyta erfarenheter och tankar om livet!

Imorgon väntar mera roligheter. Då är det utflyktsdag. Vart berättar jag senare...

Hoppas ni har haft en trevlig torsdag!

4 kommentarer:

Miss Goldie sa...

Oj, det var en trevlig överraskning! Måste definitivt kolla in deras utbud på nätet!

Lyckoslanten sa...

Jag har inte Stockmann kort även om vi är rätt ofta ner till huvudstaden. Jag fann några inredningsdetaljer där senast.
Få se då vad du ska ut på i morgon! ♥

Anonym sa...

Fick också samma post, men missade näthandeln. Trög amningshjärna :) Då vi bodde i Hfors for jag oftast till Stockmann på lördagmorgon, genast de öppnade med alla gamla damer...Steg upp 06 ananrs så det kändes ändå som sovmorgon. Och vid lönadag till Akademen för att köpa en bunt med böcker.

Får väl kika in i morgon också o se vad ni har gjort :)

Anonym sa...

H. Haje, glömde jag ju skriva... SÅ anonym är jag ändå inte :D