söndag 6 mars 2011

Chillout söndag...

En fartfylld och rolig vecka avrundades med en närmast perfekt söndag. För en perfekt söndag bjuder ju på solsken från en klarblå himmel...


Den inleds med en efterlängtad sovmorgon. Ingen stress med att stiga upp, utan man kan ligga kvar i sängen en stund innan man stiger upp för att njuta av en god frukost.



Sen beger man sig ut i det vackra solskenet, för att beundra takdroppet...


Efter en tur i pulkbacken, söker man ett ställe där det är lä för den något kyliga vinden. Där sätter man sig ner och njuter av den lilla matsäcken. Apelsinerna är så söta och goda nu. De har strykande åtgång...


Väl hemma kan man väl konstatera att söndag är en perfekt dag att inviga de nya mysbrallorna från ChillNorway. Nu har den nya kollektionen äntligen kommit till Dolly's. För säg, hur skulle man annars klä sig på en Chillout Söndag?


Jag hoppas att er söndag har varit lika skön och avkopplande som vår. Snart får man avrunda den med veckans avsnitt av Solsidan. Ha en riktigt skön kväll!

7 kommentarer:

Hanna sa...

Låter mysigt.
Kram
Hanna

Så Vitt Jag Vet sa...

Ser ut som om du haft en underbar söndag. Ja nog är det ljuvigt med sol. Ger hopp om vår.
Ha en bra vecka !
Kraam
Sanne

lyckobo sa...

Låter som en super söndag! Vi har också varit i pulkabacken idag, lite blåsigt men annars härligt! Yess,snart blir det Solsidan :D

Ha det bra!!!

Livet på Vestergård sa...

Vilken mysig söndag ni haft!
Här har du en till som kommer att sätta sig i soffan när det blir dags för Solsidan :)
Kram Kicki

Karina sa...

Vilka fina bilder du fångat under en mysiga dag!! :o)
Här har en stor del av dagen tyvärr gått åt till att reda upp huset, eftersom vi haft massa annat skoj för oss i veckan och inte hunnit reda upp alls. Men det känns skönt då det var färdigt.
Vi avrundade vår vecka med Familjesim å sen myskväll med lite gott å inbandat Strömsö (som är allas favorit). Alla nybadade å renbäddade sängar :o)

Lyckoslanten sa...

Så mysigt det där ser ut, att chilla med en sån sötnos. Aha, det var sådana byxor du fick med dig. Säkert sköna! Såg Solsidan och det kan ju bli aningen pinsamt! ;o)
Ha det gott! ♥

Anonym sa...

De låter exakt som en helt perfekt dag,att tillsammans hela familjen kunna njuta av gårdagens fina väder är toppen.
Moster B