fredag 1 april 2011

April, april...


Nå, låt höra... Har du kanske lurat någon idag, eller blev du själv lurad? Själv tycker jag att jag klarade mig ganska lindrigt undan i år. Ur båda synvinklarna.

Nu är det då äntligen april. Det som kanske känns litet konstigt i år, är ju att påsken infaller så himla sent. Påsken borde vara nu, eller vad tycker ni? Jag orkar iallafall inte vänta längre, utan vi har börjat knapra litet på påsken redan. Vi har framme en vas med videkissor. Ännu är det sparsamt pyntat med några ägg och några kaniner från Maileg.


Det underbara påskpappret från Pion Design tänkte jag använda till att klippa ut små kort ur. Att fästa små band i och hänga i riset eller låta barnen ge som påskhälsning. Om du gillar papperspyssel, så rekommenderar jag ett besök på Kreatina. Där finns det mesta man kan drömma om i pappersväg!


Sist ut är ett hjärta med gammeldags tryck från Miljögården. Det får hänga på en dörrknopp tills vidare. Våran lilla dotter har börjat stå upp under veckan som gått, så få se hur länge hjärtat får hänga ifred.

Jag vill passa på att tacka er alla som tar er tid att lämna en kommentar! Ni gör mig så otroligt glad. Jag känner mig litet tyngd av dåligt samvete för att jag är dålig att kommentera just nu. Jag har haft galet bråttomt den gångna veckan, men med positiva saker, som jag lovar att berätta mera om senare.

Ha en skön helg och en fin start på den nya månaden!

3 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Så vacker pynt det ska bli,kram Nette

Så Vitt Jag Vet sa...

Ja du vet jag har oxå bötjat knappra på påsken, men konstarerade att just innan påsk åker jag bort under veckoslutet och påsken firas i Lappland. Så varför inte njuta nu innan påsk.. Ute i Europa brukar det vara pyntat tidigt..
Ha en skön lördag !
Kraam
Sanne

sagaulla sa...

Sonen hade ett dumt skämt...att jag skulle bli farmor......gick naturligtvis inte på det.
Roligt vore det dock att ha nån att pyssla med inför påsken, inte så inspirerande att göra det ensam, du har verkligen hittat fina ark så nu förväntar jag mig ett ihopknåpat påskkort!
Kramar till er alla!