fredag 29 april 2011

Hemlighetsfullt,


Just nu laddar upp inför en verkligt festlig vecka hos oss. Imorgon valborgsmässoafton, på söndag 1:a maj (=smarrig första majlunch) och nästa vecka både dotterns och min mors födelsedagar. Det kommer att bli roligt men intensivt tror jag!


Eftersom det vankas födelsedagar är vi litet hemlighetsfulla här. Sonen och jag har pysslat litet med diverse hemliga projekt. Såå spännande, säger jag bara! Jag är duktig på att hålla hemligheter säger han, men det är inte lätt för honom kan jag lova. Dottern i sin tur är helt tagen av 1:a maj ballongerna, som redan är inhandlade. Dä-dä-dä säger hon och pekar på dem. På morgonen vill hon bums kolla in att de säkert finns kvar när hon vaknar. Att de inte har försvunnit över natten.

I all yra med bygglovsansökningar, färgprover, husritningar och annat så smällde jag upp den länge önskade fotoväggen i vardagsrummet. Jag lovar att återkomma med bilder på den.

Jag önskar er en riktigt fin inldening på valborgsfirandet!

3 kommentarer:

cia sa...

Hej!
Låter spännande med en fotovägg! Det har jag funderat på oxå men vet ej hur...kanske får lite tips nu?!
/Cia

StrandviksVillan sa...

Mycket kul på gång hos er!

Jag har så dåligt samvete över att jag aldrig får några foton framkallade... Det (och en hel massa annat) borde jag också ta itu med nu när jag är ledig.

Hoppas på att få se lite mer av era husplaner, om du kan tänka dig det? ;)

Ha en toppenfin helg!

Livet på Vestergård sa...

Så mycket roligt ni har på gång :)
Ser fram emot att få se fotoväggen.
Kram Kicki