torsdag 7 april 2011

Problem vårskor...

Att hitta snygga och praktiska skor för mellansäsongerna tycker jag är ett återkommande problem. På vintrarna traskar jag mest omkring i stövlar och på somrarna i sandaler, men på våren och hösten tycker jag det är svårt att hitta bra skor.

Jag gjorde ett försök och beställde hem skor åt mig själv och sonen från en skoaffär på nätet. Åt sonen klickade jag hem ett par gamla favoriter. Nämligen samma modell som han hade förra året.

Litet tråkigt kanske, men modellen passar hans fot perfekt och skorna är i Gore-Tex så de är ypperliga för tiden när det är litet vått på marken. Ärligen så går han med dem mest hela sommaren. När det är kallare ute brukar vi sätta en yllestrumpa i dem och på sommaren har han en tunn bomullsstrumpa i.

Åt mig själv beställde jag ett par låga bootsliknande skor i mocka. Jag gillar färgen och utseendet på dem, men storleken var inte bra, så de får åka tillbaka i väntan på den "rätta" ägaren.


Kvar står jag med dilemmat att jag borde hitta ett par vårskor. Helst ett par bekväma sådana. Frågan är bara hurdana? Gärna ett par som passar med tunika och leggings (favoritoutfiten). Ideér någon?

Ha en skön torsdag!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Nu lär ju ungdomen gå omkring i "mommotofflor"....Men du hör väl inte till den kategorin något mera:)
Moster B

Miolina sa...

Gissar att jag inte heller hör till kategorin eftersom jag måste fråga vad "mommo tofflor" är!

En vacker vardag sa...

Jo jag tror inte heller jag hör till den kategorin :-) Kan det vara frågan om Aino tofflor eller vad är "mommotofflor"?

Anonym sa...

Ja den kanske heter Aino,har alltid kallat den mommotoffen.Är röd rutig tror jag med en beigefärgad kant som är nedfälld.En toffel som alla gamla människor haft långa tider.Den lär nu vara "inne" bland ungdomar som går omkring med den på stan:
Moster B.

Lyckoslanten sa...

De där du visar är ju väldigt snygga och Primeboots skulle jag gärna ha själv. Jag märkte själv i morse att jag fick problem när jag skulle iväg...
Ha det gott! ♥

Hanna sa...

snygga skor.
kram
Hanna

Gugis Pärlor sa...

Jag är långt ifrån något skofreak jag, så jag kan inte uttala mig om saken ;O) Huvudsaken för mig är att de är bekväma för mina fötter är känsliga... Lycka till med valet av nya skor!

Kram Gugi

Anonym sa...

Vad är det för märke på sonens skor?

En vacker vardag sa...

Hej Anonym: Skorna är av märket Superfit. De är litet smalare i lästen än t ex Viking, så de passar åt ett barn med litet smalare fot. Kvaliteten är toppen.