onsdag 13 april 2011

Nya perspektiv,


Efter veckor och månader av oro och mycket nattvak var jag ganska slut när dottern blev intagen på sjukhus förra veckan. När dotterns fysioterapeut kom med förslaget att jag skulle åka hem och sova en (hel) natt lät förslaget helt utopistiskt, men vid närmare eftertanke lät det väldigt lockande.

I bästa samråd med maken gjorde vi upp en plan, att han skulle stanna med dottern på sjukhuset. Litet konsert blev det nog första natten, men redan andra natten gick mycket bättre. Förra natten sov vi alla hemma och dottern sov 11 timmar i ett sträck utan så mycket som ett pip. Klockan fem på morgonen kollade jag första gången att hon ännu andades. Följande gång klockan sju.

Jag vet inte om det är den goda nattsömnen som gjort att jag njutit alldeles extra av dagen. Jag tog en promenad i regnet och njöt av att få vara ute i den friska luften. Telefonen ringde med det underbaraste meddelandet att vi skulle få en kär gäst på besök på eftermiddagen. Jag fick fin feedback på ett jobb jag gjort och dagen avrundades med ett möte där en problematisk situation nu ser ut att gå mot en lösning.

En helt hygglig dag skulle jag säga. Eller är det bara så det känns när man fått sova litet?

Nu är det iallafall dags att krama kudden igen. Go' natt!

5 kommentarer:

alegni sa...

tänk om trenden vänt nu? det hoppas jag åtminstone! take care.

sagaulla sa...

Det var en ljus och hoppfull tanke du gav mig
idag, jag riktigt känner hur du nästan lättat flera kilon! Ursäkta mig jämförelsen, men själv
känner jag så. Kanske våra böner äntligen är hörda!
Önskar dig och de dina en fortsatt ljus framtid!

StrandviksVillan sa...

Härligt med goda nyheter här!
Sköt om er!

Anonym sa...

De löser nog sig nu....Solen och ljuset gör sitt till.Hälsa den observanta fågellyssnare och hans lilla syster.
Ljuvligt foto som vanligt!
Moster B.

Anonym sa...

Visst öppnar sig enhelt ny värld då man fått sova!! Redan efter några nätter med god sömn är man förvånad hur avtrubbad man kan bli av sömnbrist och hur mycket mer man kan ta in så fort man sovit några timmar i sträck utan avbrott. Sinnena är öppna och man ser världen med nya ögon :) Håller tummarna det fortsätter i samma riktning! E.