tisdag 12 april 2011

Tema vecka 15, Påskpyssel


Efter att ha spenderat fem dagar på sjukhuset med dottern, måste jag erkänna att påskpyssel, som är veckans tema på fabriken, inte är det första jag tänker på när jag kommer hem. Jag som älskar att pyssla, får lugnt inse att tiden just nu bara inte vill räcka till, fastän viljan och intresset finns.


Som tur har sonen och jag varit ute i god tid och pysslat påskkort tillsammans. Jag klippte och klistrade korten och han fixade dekorationerna och texten. Högst personliga kort kan jag lova. Han är väldigt intresserad av att skriva nu och det återstår att se om mottagarna kan tyda hälsningarna på korten!


För att nu inte varit riktigt tråkig visar jag upp litet pyssel från tidigare år. Dessa kransar knåpade jag ihop ett år.


Häxan är sydd av olika restbitar. Inspirationen har jag hämtat från en av de första böckerna i Tilda serien av Tone Finnanger.

Nu står påskgräset i tur. Vi hoppas kunna hålla oss borta från sjukhuset ett tag nu, så vi hinner påskpynta litet hemma innan påskhelgen.

Ha en fin tisdag!

7 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Riktigt fin den där första bilden!

Ja, hoppas ni får hålla er hemmavid nu, så hinner du bra med lite pyssel innan det blir påsk.

Take care!

Marias Hörna - Njut av livet sa...

Så fina foton du visar upp. Ja lite Påsk får man allt ha. Den tar så fort slut det är lite trist bara. Kramar från Maria

Lilith sa...

Hoppas det inte blir mera sjukhus nu, håller tummarna! Man prioriterar nog inte påskpynt och pyssel så högt när viktigare saker kommer emellan. Det blir ju påsk ändå, fast man inte pyntat så mycket! Men kanske du hinner med lite pyssel ännu, just det där att klippa ut bokstäver var riktigt roligt så det rekommenderar jag att du provar på med sonen som du skrev! :)
Önskar dig en fin fortsättning på veckan! Kram

milla-andante sa...

Låter inte roligt... hoppas allt är väl nu med henne! Hittade precis hit, glad för det!

Härligt att pyssellusten finns där i alla fall:)
Mvh Milla

Hemma hos sa...

Trevligt att du tittade in på bloggen :)
Fint påskinlägg du har och roligt med hemgjorda kort!
Trevlig onsdag!
MALIN

sagaulla sa...

Hoppas nu att lillasyster får sin diagnos och botemedel mot det, vad det nu sen är.
Jag gillar också att pyssla, men har leidon av att ej ha nån liten knodd som sällskap, resultatet blir därefter, ni får se.....
Snart får jag krama om de små, nåja, de stora också!
Må väl!

Lyckoslanten sa...

Du verkar ligga bra till med pyntet. Jag vet inte vad jag sysslar med i år! Men nu ska jag satsa hårt veckan innan! ♥