torsdag 14 april 2011

Morgonsolen tidigt strålar,


Vilken underbar morgon vi har fått vakna upp till idag! Solen skiner från en molnfri himmel och det ser verkligen ut som vår ute idag.

Den gångna natten var inte lika bra som den förra. Dottern vaknade vid ettiden. Hon somnade i famnen och så fort vi la ner henne i sängen började hon gråta igen. Det slutade med att hon sov i vår säng och där sov hon gott ända till klockan sju. Då vaknade hon och satt sig upp och klappade i händerna. Hurra en ny dag, såg hon precis ut att säga.

Ifall någon undrar hur det gick för mina stickiga vänner som jag planterade om härom veckan, så kan jag säga att alla överlevde och skotten nu står och blommar i köksfönstret (som borde tvättas - suck). Alltså: Gröna fingrar - check!

Fånga dagen kära vänner!

5 kommentarer:

sagaulla sa...

Ett tydligt tecken! Tack!

Ingela sa...

Dina stickiga vänner är ju jättecharmiga... visst är det Kristi Törnekrona... eller?
I vart fall jättesöta och snälla som inte stack dig!

Tufft att vara småbarnsförälder, men visst är det konstigt mycket av det glömmer man.

Inte ens här i Paradiset är fönsterna putsade än, men jag skulle gärna kunna trolla... det finns det som är roligare...

Marias Hörna - Njut av livet sa...

Kikar in hos dig en sväng. Kristi törnekrona...det var längesedan. Får nog skaffa en sådan snart igen. Kram Maria. Önskar också trevlig helg :)

Gugis Pärlor sa...

Nu har jag missat en del hos dig ser jag. Tråkigt med sjukhusvistelse och visst tar det på krafterna att inte få sova ut tillräckligt, därtill kommer oron också. Hoppas nu att allt reder upp sig ;O)

Kram Gugi

Vardagslyx sa...

Hoppas det blir bra igen med nattsömnen. Att få sova ordentligt är så otroligt viktigt. Tur att det är soligt i alla, det blir man alltid på bättre humör av!

Kram Pernilla