lördag 30 april 2011

Glad (Valborg) idag !!!


Nu är då äntligen helgen när vi skall fira in våren här! I vanliga fall brukar vi hänga finpärlorna runt halsen och lägga studentmössan på huvudet idag. Dessvärre har vi så fullt upp med att förebereda alla dokument inför bygglovet som skall lämnas in om några dagar, att vi firar väldigt stillsamt i år.


Imorgon vankas det iallafall 1:a majlunch i goda vänners sällskap och det är ju något att se fram emot. Riktigt knästrumpeväder är det inte, fast vi skall nog klä oss vårigt som sig bör när man välkomnar våren. Det blåser riktigt hårt och kallt ute idag, men det regnar inte iallafall och det är ju positivt.

Maken och jag har varit riktigt produktiva idag. Vi hade lyckan att få världens bästa barnvakter för dagen och jag tyckte vi hann med massor på några "barnfria" timmar. Vi lyckades bland annat slutföra ett av mina högt önskade projekt. Att lägga upp en ny hylla i sovrummet! Titta bara...


Klädförvaring har ju varit ett stort problem det senaste året och eftersom det lär gå ett år till innan huset står inflyttningsklart, så kändes behovet stort att hitta en lösning på problemet. Jag har länge haft en "inre bild" av hurdan hylla jag skulle vilja ha och hittade den perfekta hyllan på Säde. Nu har vi både flera nya krokar och möjlighet att lägga förvaringskorgar (från IKEA) för strumpor och annat ovanpå hyllan.


En fin hattask kanske också kunde passa på hyllan. I rosa? Eller kanske inte?


De dagar man inte bäddar sängen (det händer ju aldrig hos oss *harkel*) kanske man kan förvara kuddarna på hyllan? Jag kommer nog att få prova mig fram litet innan jag hittar den perfekta lösningen tror jag.


En sak är iallafall säker. Änglarna som satt på den gamla hyllan får sitta kvar. De är små skyddsänglar och vem skulle nu vilja lägga bort sådana? Nu tror jag ni har sett tillräckligt av hyllbilder för denhär gången!

Nu är det dags att ta itu med båda juvelerna badas inför morgondagen.

Jag hoppas er valborg är lika glad som min!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fint det blev! Jättesnygg hylla!
MissG

Hemma hos sa...

Glada Wappen till dig också!
Fin hylla ni skaffat :)
Ha en trevlig 1maj...
MALIN

Lyckoslanten sa...

Det var en väldigt fin och praktisk hylla! Ser att du har en ny Chilln' där också. Jag har en vit i samma stil, men med långärm.
Glada vappen! ♥

Livet på Vestergård sa...

Snyggt! I går satte vi upp en gammal hatthylla i vårt nytapetserade sovrum. Det är alltid bra med lite extra förvaring.
Kram Kicki

StrandviksVillan sa...

Så snyggt och praktiskt!
Vi har ingen hylla, men en rad krokar i sovrummet. Så bra att hänga upp använda kläder på, eller nystrukna på en galge.

Hoppas ni har en trevlig första maj!

Hanna sa...

så fint du har det.
Ha en fin vecka!
Kram
Hanna