onsdag 20 juli 2011

En dag på bostadsmässan,

Idag gjorde vi ett kort avbrott i byggandet och tog oss en tur till årets Bostadsmässa i Karleby för att samla litet inspiration. Kameran gick het hela dagen, så jag återkommer med flera bilder litet senare, men tills dess bjuder jag på ett smakprov på utsikten från ett av arbetsrummen.

Den utsikten skulle inte jag tacka nej till från mitt arbetsrum! Huset (objekt 25) blev nog mitt favorit av de vi besökte idag. Främst för att inredningen som går i New Englandstil föll mig mest i smaken. Huset är inrett med produkter från Blossom, som i dagarna öppnat en ny webshop som du hittar här.

Dagen avrundades med ett besök på nyrenoverade SkönaClara. Där fick jag tumma på några av höstens klädnyheter. Mmmm...

Nu är det dags att avrunda dagen och smälta alla intryck. Imorgon hägrar bygget igen!

8 kommentarer:

Camilla sa...

jag undrar om jag skulle kunna arbeta med den utsikten eller om jag bara skulle sitta och dagdrömma ;) Ser framemot fler bilder och hoppas att vi får tid att åka på mässan själva! Ha det gott!

Anna-Lena sa...

Wow, det var ingen dålig ursäkt. Så det var Heikius hus du gillade bäst då? Var finishen bra? ;-)

En vacker vardag sa...

Camilla: Jo det finns ju en uppenbar risk med den fina utsikten :-) Hoppas ni hinner klämma in ett besök på mässan.

A-L: Själva huset säger jag inget om, men av de inredningar som visades så var detta denna den mest tilltalande. I övrigt var det mycket modernt.

Anna-Lena sa...

Ok :-) Jag tror också jag skulle gilla "Blossom-huset". Hur var Port Victoria-huset då?

En vacker vardag sa...

A-L: Jo Port Victoria var också fint. Tyvärr får man ju ingen helhetsbild av husen, när det är så mycket folk inne i dem och rummen är avskärmade.

Lyckoslanten sa...

Låter som en intressant dag! I morgon ska jag på bostadsmässan och Sköna Clara kan man väl inte missa. Tror väl att jag styr stegen till det som jag tror blir min favorit också. Ha det gott! ♥

Gugis Pärlor sa...

Det ser fint ut! Vi är också på väg till mässan, vet bara inte när... måste ju passa på när den är så nära ;O) Färgen jag brukar använda är matt vit spray inköpt på Minimani.

Kram Gugi

Hanna sa...

Ha en fin helg.
Kram
Hanna